Expat Pakket Individueel

Met ons Expat Pakket Individueel is je werknemer in het buitenland beschermd tegen de belangrijkste risico’s.

Wat is een expat pakket individueel?

Wanneer je internationaal onderneemt, kan het verstandig zijn om een van je medewerkers tijdelijk in het buitenland te stationeren. Je medewerker wordt dan een expatriate. Als werkgever wil je graag dat je expatriate beschermd is tegen de belangrijkste risico’s. Ons Expat Pakket Individueel biedt 9 verzekeringen waarmee de belangrijkste risico’s voor je werknemer in het buitenland zijn gedekt. Zo regel je bijvoorbeeld de vergoeding voor kosten van een ziekenhuisopname of een bezoek aan de huisarts. Ook zijn de kosten gedekt als je gezin heen en weer reist naar Nederland als een familielid ernstig ziek wordt of een ongeval krijgt. Je bepaalt samen met jouw werknemer welke verzekeringen je opneemt in het pakket. Wij werken met gespecialiseerde adviseurs die je graag helpen om de juiste keuzes te maken. Heeft jouw bedrijf meerdere expats? Bekijk dan ons Expat Pakket Collectief.

De voordelen

Meest complete pakket voor expats

Met deze 9 verzekeringen zijn de belangrijkste risico’s voor je werknemer in het buitenland gedekt. Je bepaalt samen met jouw werknemer welke verzekeringen je opneemt in het pakket.

Eigen risico per gezin bij de ziektekostenverzekering

We hanteren een eigen risico van € 0,-, € 250,- of € 500,- per jaar voor de ziektekosten­verzekering. Dit eigen risico geldt voor alle verzekerden samen. Hierdoor heb je eerder recht op een vergoeding.

Ruime dekkingen

De meeste verzekeringen hebben meer varianten waar je uit kunt kiezen. De Excellent variant heeft de ruimste dekking en de hoogste verzekerde bedragen. Op de verzekering voor Reisbagage hebben we zelfs een Excellent Plus variant met maar liefst € 15.000,- dekking voor je volledige reisbagage, en hoge verzekerde bedragen per item.

Wat is verzekerd bij het Expat Pakket Individueel?

Je bepaalt zelf welke van de onderstaande negen verzekeringen je in je pakket opneemt.

Ik wil een offerte aanvragen

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Je stelt je Expat Pakket Individueel samen in overleg met je verzekeringsadviseur. Samen bepaal je wat je wil verzekeren. En wat niet, bijvoorbeeld omdat het risico klein is of er al een andere oplossing is geregeld.

Het Expat Pakket Individueel biedt je belangrijke zekerheid. Maar soms zijn er uitzonderingen die wij niet verzekeren. Schade die je opzettelijk veroorzaakt, valt natuurlijk buiten de dekking. Het kan ook zijn dat wij bepaalde risico’s in een aantal landen niet, of maar beperkt verzekeren. Je leest er meer over in het premie- en dekkingsoverzicht en in de polisvoorwaarden.

Het pakket is niet bedoeld voor mensen die:

  • wonen in Nederland;
  • nooit in Nederland ingeschreven zijn geweest;
  • emigreren zonder intentie om zich op enig moment weer in Nederland te vestigen;
  • op moment van vertrek als expat naar het buitenland 60 jaar of ouder zijn.
Ik wil een offerte aanvragen
Wat kost het?

Wat kost het Expat Pakket Individueel?

Je betaalt één scherpe premie voor je Expat Pakket Individueel. De hoogte daarvan hangt af van de verzekeringen die je kiest. En van de gekozen dekkingen (Standaard, Optimaal of Excellent). Ook maakt het uit in welke regio je gaat wonen en werken.

Je verzekeringsadviseur maakt voor jou graag een vrijblijvende berekening.

Ik wil een offerte aanvragen

Air Doctor app: altijd en overal een arts beschikbaar

Ben je in het buitenland en heb je een arts nodig? Met de app van Air Doctor vind je eenvoudig een arts bij jou in de buurt. Als Expat klant heb je kosteloos toegang tot deze handige app!

Expat Airdoctor 1

Veelgestelde vragen over ons Expat Pakket Individueel