Huwelijksdagverzekering

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, wordt wel eens gezegd. Een dag waar je lang van tevoren naartoe leeft. En dat geldt ook bij het vieren van een huwelijks-jubileum, zoals een zilveren huwelijksfeest. U laat dan natuurlijk niets aan het toeval over. Alles moet perfect geregeld zijn. Zoals de feestzaal, de fotograaf, het vervoer en de muziek.

Financiële zekerheid
Maar wat als er onverwacht iets gebeurt waardoor u het huwelijksfeest moet uitstellen of het huwelijk helemaal niet door kan gaan? Bijvoorbeeld omdat u, uw partner, of een van de (groot)ouders of een getuige plotseling ernstig ziek wordt? Of omdat de feestlocatie plotseling niet meer gebruikt kan worden vanwege een brand? De teleurstelling van het afgelaste feest is niet te voorkomen. Maar de financiële tegenvaller gelukkig wel.

Voor wie?
De Huwelijksdagverzekering is er voor iedereen die gaat trouwen, of zich officieel laat registeren als partners, en dit heuglijke feit  wil vieren. De verzekering biedt natuurlijk ook een oplossing als u een huwelijksjubileum groots viert.

Wanneer sluiten?
Wilt u een Huwelijksdagverzekering afsluiten? Wacht dan niet te lang. Dit kan namelijk tot 3 maanden voor het huwelijksfeest.

Print deze pagina