Goudse Academy

PE-sessie: Goudse Kennismakingsdag

Waarom deze PE-sessie?

Van tijd tot tijd organiseren wij een Goudse Kennismakingsdag voor (nieuwe) medewerkers van onze (inkomens)relaties. Op zo’n dag praten wij uw medewerker die nog niet vertrouwd is met De Goudse in enkele uren bij over onze producten en systemen en vertellen wij over de service die zij van ons mogen verwachten. Het belangrijkste is dat zij dan meteen ook persoonlijk kennis kunnen maken met voor hen relevante contactpersonen.

Voor wie bedoeld?

(Nieuwe) medewerkers van inkomensrelaties

Methodiek

Training van een middag, ter plekke bij De Goudse, met twee informatiesessies van elk een uur, een rondleiding door het kantoor en ruimte voor kennismaking met contactpersonen tijdens lunch, koffiepauze en afsluitende borrel.

Tijdsinvestering

4 uur

Resultaat en leerdoelen

Aan het eind van deze middag hebben de deelnemers ruimschoots basiskennis van de brancheproducten binnen CompleetVerzekerd en van de producten van Inkomen Collectief en AOV. Ook weten ze wat de Preventiezaak heeft te bieden en hoe ze daar gebruik van kunnen maken, hoe ze de weg kunnen vinden op het Adviseursportaal.

Programma

13.00 uur Ontvangst door accountmanagers en relatiebeheerders van De Goudse
13.15 uur Gezamenlijke lunch
14.00 uur Informatiesessie 1
15.00 uur Informatiesessie 2
16.00 uur Rondleiding over de afdelingen van De Goudse
16.30 uur Afsluitende borrel voor nagesprekken

Register

RVI-register

Praktische informatie

Datum: 8 mei 2023
Locatie: Bouwmeesterplein 1, Gouda
Kosten: geen
Tijd: 13.00 - 17.30 uur
PE-punten: 1 RVI-register
Docenten: Dustin Steenvoorden, Jennifer Lo en Guus Steegmans

Aanmelden en vragen

U kunt u hiervoor aanmelden met het online aanmeldformulier. Heeft u vragen, neem dan contact op met uw accountmanager of met opleidingscoördinator Mitzie Vermeulen via goudseacademy@goudse.com.