Goudse Academy

EMA-regiobijeenkomsten

In februari en maart organiseert De Goudse weer op drie verschillende middagen en locaties EMA-regiobijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u uw kennis over onze producten en diensten en over risicomanagement opfrissen. Bovendien is het een mooie kans om weer eens te netwerken met collega-EMA's en medewerkers van De Goudse.  

Er staan drie onderwerpen op het programma:
  • De meest voorkomende verbeterpunten bij brandpreventie en –beveiliging. Onze risicospecialisten Vincent van Vliet en Mike Mulders voeren op locatie inspecties uit, wijzen ondernemers op hun risico’s, geven aan hoe zij schade kunnen voorkomen en hoe zij passende preventiemaatregelen kunnen nemen. Tijdens deze inspecties komen ze veel dingen tegen die beter kunnen binnen onze focusbranches. In deze sessie gaan ze in op de meest voorkomende verbeterpunten bij brandblussers en beveiliging.
  • De ins en outs van een zieke werknemer. Natascha Schenk (Jurist sociaalverzekeringsrecht bij BrandMR) vertelt u er alles over. Wat kost dat en hoe houdt u deze kosten zo laag mogelijk? Alles wat u als adviseur en werkgever moet weten over eigenrisicodragerschap, no-risk-polissen, bezwaar en beroep en herbeoordelingen. Daarnaast breidt BrandMR uit met interessante diensten voor het MKB. U hoort er over op deze regiobijeenkomst.
  • En natuurlijk krijgt u, zoals gebruikelijk, een Goudse update over de EMA-formule door Larissa Zielstra (EMA-formulemanager bij De Goudse).

Programma

13.30 uur Inloop
14.00 uur Welkomstwoord
14.15 uur Deel 1: risicospecialisten van De Goudse over de meest voorkomende verbeterpunten die opvallen bij risico-inspecties 
15.00 uur Pauze
15.15 uur Deel 2: BrandMR over de ins en outs van een zieke medewerker
16.15 uur Pauze
16.30 uur Deel 3: Goudse update
17.00 uur Afsluiting
17.15 uur Netwerken en borrel

Register 
Als u in het GRCM-register staat, worden er 2 PE-punten bijgeschreven. 

Data  
26 februari Beachclub Degreez, Velkenskamp 1, Panheel 
4 maart Kantoor De Goudse, Bouwmeesterplein 1, Gouda 
11 maart Van der Valk Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, Zwolle 

Aanmelden 
Wilt u zich aanmelden voor de EMA-regiobijeenkomsten? Dat kan via deze link