Goudse Academy

PE-sessie: Waarom een CAR- en Montageverzekering en een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven? Een praktische sessie over risico’s in de bouw

Waarom deze bijeenkomst?

Wilt u graag een sparringpartner zijn voor ondernemers in de bouw? En wilt u tijdens adviesgesprekken meer aandacht besteden aan praktische adviezen voor het vermijden of verminderen van risico’s? Dan is deze praktijkgerichte sessie voor u zeker interessant! De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Productspecialist Denise Overbeek geeft inzicht in de CAR- en Montageverzekering van De Goudse.
  • Productspecialist Victor Rodenhuis geeft inzicht in de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) van De Goudse.
  • Helen van den Burg is schadespecialist van De Goudse en bespreekt vanuit die rol CAR- en AVB-schades. Op deze manier leert u wat de aandachtspunten zijn bij het afsluiten van een CAR- en Montageverzekering en een AVB.

Kortom, een bijzonder interessante sessie voor iedere adviseur die zich bezighoudt met de advisering van ondernemers in de bouw of overweegt dit te gaan doen!

Praktische informatie

Start maandag 27 mei 2024
Locatie Kantoor De Goudse
Kosten € 125,- per deelnemer
Tijden 10.00 – 14.00 uur
Docenten Jan van den Hoek (De Goudse), Victor Rodenhuis (De Goudse)
en Helen van den Burg (De Goudse)
Dagen 1 dag
PE-punten 2 PE-punten (GRMC-register)

Voor wie bedoeld?

Deze PE-sessie is bedoeld voor adviseurs met (een) relaties in de Bouwsector.

Methodiek

Bij deze bijeenkomst maken we gebruik van aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Er is ruimte voor uitwisseling van ervaringen en discussie met de andere cursisten en de docenten.

Tijdsinvestering

Deze PE-sessie bestaat uit een bijeenkomst van 4 uur.

Resultaat en de leerdoelen

Deze sessie biedt u specifieke handvatten om mkb-bouwbedrijven te helpen met het in kaart brengen van de risico’s van hun dagelijkse bouwpraktijk, de mogelijke meerwaarde van een CAR- en Montageverzekering en AVB en de manieren waarop eventuele risico’s kunnen worden vermeden of verminderd.

Het deelnamebewijs

Na het succesvol afronden van deze sessie, ontvangt u het deelnamebewijs. Als u in het GRMC-Register staat, worden er 2 PE-punten bijgeschreven.

Meedoen?

U kunt zich via dit inschrijfformulier aanmelden.