Goudse Academy

PE-sessie: Waarom een CAR- en Montageverzekering? Een praktische sessie over risico’s in de bouw.

Waarom deze bijeenkomst? 
Wilt u graag een sparringpartner zijn voor ondernemers in de bouw? En wilt u tijdens adviesgesprekken meer aandacht besteden aan praktische adviezen voor het vermijden of verminderen van risico’s? Dan is deze praktijkgerichte sessie voor u zeker interessant! De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Productspecialist Jan van den Hoek geeft inzicht in de CAR- en Montageverzekering van De Goudse.
  • Marco van Dijck van Dekra behandelt diverse casussen uit de praktijk. Hierbij kunt u denken aan voorbeelden die het karakter en de dekkingsgebieden van de CAR-polis toelichten.
  • Helen van den Burg is schadespecialist van De Goudse en bespreekt vanuit die rol CAR-schades. Op deze manier leert u wat de aandachtspunten zijn bij het afsluiten van een CAR- en Montageverzekering.

Kortom, een bijzonder interessante sessie voor iedere adviseur die zich bezighoudt met de advisering van ondernemers in de bouw of overweegt dit te gaan doen!

Praktische informatie

Start 24 mei 2023
Locatie Kantoor De Goudse
Kosten € 125,- per deelnemer
Tijden 10.00 – 13.00 uur
Docent Jan van den Hoek (De Goudse), Marco van Dijck (Dekra)
en Helen van den Burg (De Goudse)
Dagen ½ dag
PE-punten 2 PE-punten (GRMC-register)

Voor wie bedoeld?
Deze PE-sessie is bedoeld voor adviseurs met een relatie in de Bouwsector.
 
Methodiek
Bij deze bijeenkomst maken we gebruik van aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Er is ruimte voor uitwisseling van ervaringen en discussie met de andere cursisten en de docenten.

Tijdsinvestering
Deze PE-sessie bestaat uit een ½ dag.
 
Resultaat en de leerdoelen
Deze sessie biedt u specifieke handvatten om mkb-bouwbedrijven te helpen met het in kaart brengen van de risico’s van hun dagelijkse bouwpraktijk, de mogelijke meerwaarde van een CAR- en Montageverzekering en de manieren waarop eventuele risico’s kunnen worden vermeden of verminderd.

Het deelnamebewijs 
Na het succesvol afronden van deze sessie, ontvangt u het deelnamebewijs. Wanneer u in het GRMC-Register staat, worden PE-punten bijgeschreven.

Meedoen?
U kunt zich via dit inschrijfformulier aanmelden.