Waardeoverdracht levensverzekeringen

Wilt u de waarde van een lopende levensverzekering bij De Goudse overdragen naar een andere verzekering (bijvoorbeeld vanwege pensioenoverdracht)? Of bereikt uw lijfrenteverzekering bij De Goudse de einddatum? Kies hieronder uw situatie en u leest hoe u ervoor zorgt dat wij het snel voor u kunnen regelen.

Er gelden soms wel bepaalde voorwaarden. Als uw verzekering bijvoorbeeld is gekoppeld aan uw hypotheek, is overdracht alleen mogelijk met toestemming van de hypotheekverstrekker (de pandhouder). En als het gaat om een lijfrenteverzekering of een gouden handdruk, is waardeoverdracht alleen toegestaan naar een product dat daarvoor bestemd is. Uw verzekeringsadviseur kan u precies vertellen wat in uw situatie de voorwaarden en mogelijkheden zijn.

Vragen?
Heeft u vragen over uw waardeoverdracht? Wij helpen u graag. Bel dan naar (0182) 544 972 of stuur een mail naar leven@goudse.com.

Algemene informatie over waardeoverdracht en de afspraken tussen verzekeraars en banken zijn terug te vinden op de website van het Verbond van Verzekeraars.

Print deze pagina