Aanvraag Inspectie elektrische installatie

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Op dit moment kan Van Empel vanwege grote drukte geen nieuwe offerteverzoeken voor een SCIOS Scope 10 inspectie of een Combinatie keuring in behandeling nemen. U kunt een offerte aanvragen voor een SCIOS Scope 10 inspectie door EKCN of AREPA Inspexx op goudse.nl/scope10-keuring. Zodra Van Empel weer aanvaardbare doorlooptijden kan garanderen, kunt u op deze webpagina ook weer een keuze voor hen maken.

Velden met een * zijn verplicht.

Interesse

Bedrijfsgegevens

Het tarief van de inspectie is afhankelijk van het soort bedrijf, de vloeroppervlakte van uw bedrijf en het aantal elektrische installaties (meterkasten).

Met de oppervlakte wordt het totale bruto vloeroppervlakte (BVO m2) van het betreffende gebouw bedoeld. Dit is dus inclusief eventuele verdiepingen. Hulp nodig bij het bepalen van uw BVO? https://bagviewer.kadaster.nl/lvbag/bag-viewer/
Van Empel Inspecties en Advisering neemt graag telefonisch contact met u op als u niet zeker bent over het aantal meterkasten. Dit gegeven is namelijk zeer belangrijk voor een passende offerte en inschatting van de benodigde tijd voor inspectie.

Contactpersoon