Bereken de totale verzuimkosten binnen uw bedrijf

De kosten van verzuim kunnen hoog oplopen. Naast loondoorbetaling van uw zieke medewerker krijgt u te maken met extra kosten. Denk bijvoorbeeld aan kosten van een vervanger, misgelopen omzet door productieverlies en kosten voor het begeleiden van uw zieke medewerker. Bereken hier de totale verzuimkosten binnen uw bedrijf én vergelijk dit direct met de gemiddelde verzuimkosten binnen uw branche.

Bereken uw premie

Uw berekening

De data zijn afkomstig van TNO, CBS en De Goudse. Deze tool is gemaakt in samenwerking met Baken Adviesgroep. Laatst bijgewerkt in mei 2024
U kunt het verzuimpercentage opvragen bij uw arbodienst of uitrekenen door alle ziektedagen te delen door het aantal werkbare dagen.
De loonsom is het brutoloon dat u op jaarbasis aan uw medewerkers betaalt. Het gaat hier om de totale loonsom, inclusief bijzondere beloningen (vakantiegeld en toeslagen).
*Velden zijn verplicht

Voorkom hoge verzuimkosten

Als werkgever doet u er alles aan om (langdurig) ziekteverzuim binnen uw bedrijf te voorkomen. Toch kan een van uw medewerkers door een ongeval of ziekte (langdurig) uitvallen. Valt uw medewerker tijdelijk uit? Dan kunt u dit als ondernemer vaak zelf oplossen. Als uw medewerker langdurig uitvalt, krijgt u al snel te maken met hoge kosten. Met onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening bent u verzekerd van loondoorbetaling van uw zieke medewerkers. Én kunt u rekenen op een effectieve aanpak van verzuim. Wilt u persoonlijk advies? Een onafhankelijk adviseur helpt u graag verder. Of vraag direct een offerte aan.

Bereken de verzuimkosten per medewerker

Bereken de verzuimkosten per medewerker

Wat als één van uw medewerkers (langdurig) ziek is? Met welke kosten krijgt u dan te maken? Bereken hier de kosten van een of meerdere zieke medewerkers voor uw bedrijf.

Banner Verzuimtools