Bereken de verzuimkosten per medewerker

Wat als één van uw medewerkers (langdurig) ziek is? De kosten van verzuim kunnen hoog oplopen. Naast loondoorbetaling voor uw zieke medewerker krijgt u te maken met extra kosten voor vervanging en verzuimbegeleiding. Bovendien moet u rekening houden met productieverlies waardoor u winst misloopt. Bereken hier de kosten van een of meerdere zieke medewerkers voor uw bedrijf.

Bereken uw premie

Uw berekening

De data zijn afkomstig van TNO, CBS en De Goudse. Deze tool is gemaakt in samenwerking met Baken Adviesgroep. Laatst bijgewerkt in mei 2024.
Medewerker toevoegen

Medewerker 1

De loonsom inclusief de werkgeverslasten welke gebruikelijk zijn in uw branche. Dit wordt automatisch berekend. U kunt ook zelf de daadwerkelijke loonkosten invullen.
*Velden zijn verplicht
Medewerker toevoegen

Voorkom hoge verzuimkosten

Als werkgever doet u er alles aan om (langdurig) ziekteverzuim binnen uw bedrijf te voorkomen. Toch kan een van uw medewerkers door een ongeval of ziekte (langdurig) uitvallen. Valt uw medewerker tijdelijk uit? Dan kunt u dit als ondernemer vaak zelf oplossen. Als uw medewerker langdurig uitvalt, krijgt u al snel te maken met hoge kosten. Met onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening bent u verzekerd van loondoorbetaling van uw zieke medewerkers. Én kunt u rekenen op een effectieve aanpak van verzuim. Wilt u persoonlijk advies? Een onafhankelijk adviseur helpt u graag verder. Of vraag direct een offerte aan.

Bereken uw totale verzuimkosten en vergelijk

Bereken uw totale verzuimkosten en vergelijk

Bereken binnen enkele minuten de totale verzuimkosten voor uw bedrijf. Vergelijk daarna het resultaat met andere ondernemers uit uw branche.

Banner Verzuimtools