Tomas Hesseling van Strix in Utrecht
Tomas Hesseling van Strix in Utrecht

Salariskoppeling bij De Goudse: kies voor zekerheid en gemak

Heb jij voor je personeel een collectieve inkomensverzekering van De Goudse? Dan vragen wij jou regelmatig om werknemersgegevens aan te leveren. Maar het actueel houden van je werknemersadministratie kost veel tijd. Net als het handmatig invoeren van werknemersgegevens. Deze tijd besteed je liever aan wat je graag doet: ondernemen. Daarom bieden wij de salariskoppeling.

Waarom een salariskoppeling?

De salariskoppeling haalt vrijwel al je werknemersgegevens automatisch op uit je administratiepakket. Bijvoorbeeld de gegevens voor de jaarlijkse premieverrekening. Een stuk efficiënter dan handmatig gegevens invoeren! Je bespaart hiermee tijd en hebt bovendien de zekerheid van actuele gegevens. Zo zijn jij en je werknemers goed verzekerd.

Snel

Dankzij de koppeling beschikken we over actuele gegevens, ook van nieuwe medewerkers. Dat gaat een stuk sneller dan handmatig invoeren en betekent tijdwinst!

Actueel

De koppeling houdt verzekeringsgegevens dagelijks actueel, ook van nieuwe medewerkers. Zo weet je zeker dat de verzekeringen van je personeel op orde zijn.

Persoonlijk

Een efficiëntere werkwijze, maar persoonlijke service. We automatiseren waar nodig, maar ondersteunen je graag persoonlijk.

Hoe werkt de salariskoppeling?

Hoe werkt de salariskoppeling?

Met de salariskoppeling worden werknemersgegevens uit je salarispakket zichtbaar in de online omgeving van De Goudse. Hiernaast laten we zien hoe dat in z'n werk gaat. 

Hoe meld je je aan? 


Je kunt je aanmelden voor de salariskoppeling via de online omgeving van De Goudse: beheren (mijn) personeel. Na inloggen klik je op de knop ‘Koppel mijn salarispakket’. Deze knop wordt zichtbaar zodra je van ons een verzoek hebt gehad om de koppeling aan te vragen. 
Bekijken

Wie kan gebruikmaken van de salariskoppeling?

Kun jij (nog) niet gebruikmaken van de salariskoppeling maar heb je wel interesse? Vul dan hier je gegevens in. Achter de schermen zijn we druk bezig met het uitbreiden van de mogelijkheden, zoals het toevoegen van meer salarispakketten. Zodra we een uitbreiding hebben gerealiseerd, nemen we contact met je op.

Nu

  • Werkgevers die het salarispakket Nmbrs of Loket.nl hebben 
  • Werkgevers die het SV-loon van hun werknemers hebben verzekerd

Binnenkort

  • Werkgevers die het salarispakket AFAS en Exact Online hebben

Nog niet

  • Werkgevers met een ander salarispakket of die een ander loonbegrip verzekeren 
  • Werkgevers die loon uitbetalen dat voor een groot deel variabel is, bijvoorbeeld door overwerk of ploegendiensten  
  • Ondernemingen die meerdere juridische entiteiten op een polis verzekeren

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen?

Heb je vragen? Dan helpen wij je graag. Ben je verzekeringsadviseur? Neem dan contact op met je relatiebeheerder. Ben je ondernemer? Neem dan contact op met onze commerciële binnendienst. Zij zijn bereikbaar via (0182) 544 891 of inkomen@goudse.com.