Motorverzekering

Het aantal motorrijders in Nederland is de afgelopen jaren sterk gestegen. En de groei houdt aan. Motorrijden heeft dan ook zo z'n voordelen. De files omzeilen. Vrijheid en rijplezier. Voor motorrijders heeft De Goudse een prima verzekering: de Motorverzekering. Gunstig geprijsd en met een uitstekende dekking.

Wat wilt u verzekeren?
U bepaalt zelf waarvoor u zich verzekert. U kunt bij De Goudse binnen de Motorverzekering kiezen uit drie dekkingsvarianten:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkte Cascodekking. Deze variant biedt onder andere dekking tegen diefstal, brand, storm en botsing met wild
  • WA + Uitgebreide Cascodekking. Naast alle bovengenoemde dekkingen is uw motor ook verzekerd voor de schade aan uw motor waaraan u zelf schuld heeft. Ook uw motorkleding is standaard meeverzekerd tot een bedrag van € 750,-

Eigen risico
Bij de WA-verzekering heeft u geen eigen risico. Bij (beperkt) cascoschade heeft u een standaard eigen risico van € 150,-. U kunt bij een Volledig Cascoverzekering ook kiezen voor een eigen risico van € 250,-, € 500,-, € 750,- of € 1.000,-, zodat u minder premie betaald.

Voor motorrijders heeft De Goudse een gunstig geprijsde verzekering met een uitstekende dekking. Heeft u ook uw personenauto bij De Goudse verzekerd? Dan kan uw premie extra gunstig uitpakken. En rijdt u niet meer dan 5000 kilometer per jaar? Dan geldt een speciaal tarief.

Tweede voertuigregeling
Als binnen het Privé Pakket Online een tweede gezinsauto of motor wordt verzekerd, kan deze worden ingeschaald op basis van het aantal schadevrije jaren van de eerste gezinsauto/motor als de:

  • Personenauto/motor uitsluitend voor particuliere doeleinden wordt gebruikt.
  • Kentekens van de betreffende voertuigen/motoren op naam staan en worden gebruikt door de verzekeringnemer of levenspartner.
  • Partners op hetzelfde adres woonachtig zijn.
  • Afgelopen 2 jaar hebben de regelmatige bestuurders geen schuldschade gehad.
  • Auto's/motoren geen onderdeel uitmaken van een wagenpark dat bij De Goudse is verzekerd.
  • Auto geen oldtimer is (noch de eerste noch de tweede auto).
  • Tweede gezinsvoertuig maximaal wordt ingeschaald op trede 19.

Nieuwwaarderegeling bij Volledig Casco
De nieuwwaarderegeling geldt uitsluitend voor de eerste eigenaar van een nieuwe motor. Hiermee wordt gedurende de eerste 3 jaar 100% van de nieuwwaarde uitgekeerd als de motor total loss raakt of gestolen wordt.

Aanschafwaarderegeling
Tot 3 jaar na aankoop van een tweedehands motor (voor motoren tot 8 jaar oud) krijgt uw relatie de aanschafwaarde volledig vergoed als de motor total loss raakt of gestolen wordt. Voorwaarde is dat de originele aankoopnota van een BOVAG-bedrijf of merkdealer overhandigd wordt. 

Beperking dekking winterperiode
Gedurende de winterperiode (december, januari en februari) is een beperking van de dekking mogelijk (naar diefstal/ brand), waardoor uw relatie minder premie betaald. 

Aanvullende dekkingen
De volgende aanvullende verzekeringen zijn mogelijk:

Print deze pagina