Zakelijke hypotheken bij Voordegroei in trek

De samenwerking tussen Erkend MKB-adviseurs en Voordegroei maakt een positieve ontwikkeling door. Adviseurs weten steeds beter waarvoor ze bij Voordegroei terechtkunnen en het aantal aanvragen groeit. Vooral de zakelijke hypotheken zijn erg in trek. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Voordegroei biedt? Lees hier verder.

Als niet-bancaire financier kan Voordegroei snel schakelen en leveren zij maatwerk bij elke financiering. Ze bieden vervanging voor, en aanvullingen op, financieringen door banken en zijn in staat om verder te kijken dan deze traditionele financieringspartijen. 

Veel van de aanvragen die ze krijgen zijn voor de financiering van bedrijfsmatig vastgoed.  

Twee financieringen die ze de afgelopen tijd via adviseurs van De Goudse hebben verstrekt, betreffen ook bedrijfsmatig vastgoed. Bij een daarvan gaat het om een ondernemer die momenteel zijn pand huurt en de mogelijkheid kreeg het nu te kopen. Bij een andere ondernemer veranderde er iets in de structuur en deed de bank moeilijk over de herfinanciering. Bij Voordegroei kreeg hij met een zakelijke financiering weer de ruimte om zijn bedrijf door te zetten. 

Bedrijfsmatig vastgoed bij Voordegroei

  • Vanaf € 100.000,- tot € 5 miljoen
  • Bij bedrijfsmatig onroerend goed wordt de aflossing gebaseerd op lineair 20 jaar
  • Ruime mogelijkheden tot vervroegd aflossen
  • Financiering tot 80% van de marktwaarde; afhankelijk van de onderliggende bedrijfsresultaten kan de financiering ook hoger zijn
  • Hoe meer eigen inbreng en hoe beter de onderliggende bedrijfsresultaten, hoe gunstiger de rente
  • Gedeeltelijke verhuur van het bedrijfspand aan derden is toegestaan
  • Rente vanaf 3.5%

Interessant? Neem contact op met uw accountmanager om de mogelijkheden voor uw relaties te bespreken!