Het Preventieabonnement

Een veilig gevoel
Verzekeren is niet de enige oplossing om met uw risico’s om te gaan. U kunt schade ook voorkomen of beperken met preventiemaatregelen. Denk aan een gecertificeerd alarmsysteem, een veilige elektrische installatie of beveiligingscamera's. Preventiemaatregelen kunnen ook een voorwaarde zijn om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. En u zorgt voor een veilige omgeving voor uzelf, uw medewerkers en uw klanten.

Een abonnement op veiligheid
Het Preventieabonnement bestaat uit preventiemiddelen en -diensten tegen een vast, gereduceerd tarief per maand, kwartaal of jaar. Het preventieabonnement is voor alle soorten bedrijven. Van een bouwbedrijf tot een slijterij, een lunchroom tot een kledingzaak.

Een Veilig Gevoel B.V.
Het preventieabonnement komt tot stand door een samenwerking van De Goudse met Een Veilig Gevoel B.V.. Zij zijn specialist op het gebied van beveiliging. Ze bieden verschillende beveiligingsoplossingen, zoals camerabeveiliging, alarmsystemen, mistgeneratoren en het onderhoud hiervan. Meer dan 2.500 ondernemers hebben de afgelopen jaren voor de diensten van Een Veilig Gevoel gekozen.

Keuze uit verschillende modules
Elk bedrijf verschilt qua inrichting, grootte en locatie. Daarom kunt u het abonnement zelf samenstellen. U kunt kiezen uit de volgende modules:

Flexibiliteit staat voorop
U kunt uw abonnement naar eigen behoefte samenstellen en uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een alarmsysteem in combinatie met een mistgenerator. Of voor beveiligingscamera's in combinatie met een alarmsysteem.

Voordelen van het Preventieabonnement:

  • U voldoet eenvoudig aan eisen van Arbowet, overheid en verzekeraar.
  • Een veilige omgeving voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf.
  • Gespreide kosten: u betaalt een vast, gereduceerd bedrag per maand, kwartaal of jaar.
  • U hoeft zelf geen grote investeringen te doen.
  • Alle preventiemiddelen en -diensten worden geleverd door gecertificeerde bedrijven die voldoen aan de eisen van hun branche.
  • U hoeft zelf niets te regelen. Een Veilig Gevoel neemt u alle zorg uit handen.

Vraag een offerte aan!
Wilt u meer weten over het Preventieabonnement? Download dan onze brochure 'Het Preventieabonnement' of vraag ernaar bij uw adviseur. U kunt ook contact opnemen met Een Veilig Gevoel voor een afspraak met een expert, telefoon 088 - 555 48 99.

Print deze pagina