Het Preventieabonnement

Veilig werken en voldoen aan alle eisen
Verzekeren is niet de enige oplossing om met uw risico’s om te gaan. U kunt schade ook voorkomen of beperken met preventiemaatregelen. Denk aan een goed werkende brandblusser en een veilige elektrische installatie. Dit kunnen ook voorwaarden zijn om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. En u zorgt voor een veilige omgeving voor uzelf, uw medewerkers en uw klanten.

Voordelig maandabonnement op preventiediensten
Met het Preventieabonnement bent u geabonneerd op preventiediensten van gecertificeerde bedrijven, tegen een vast, gereduceerd maandtarief. Als bewijs dat u aan de gestelde preventiecriteria voldoet, ontvangt u een certificaat. U heeft er verder geen omkijken meer naar!

Keuze uit verschillende modules
Elk bedrijf verschilt qua inrichting, grootte en locatie. Daarom kunt u het abonnement zelf samenstellen. U kunt kiezen uit de volgende modules:

Voordelen van het Preventieabonnement:
  • Voldoe eenvoudig aan eisen van Arbowet, brandweer, gemeente en verzekeraar.
  • Veilige omgeving voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf.
  • U profiteert van ons inkoopvoordeel bij gecertificeerde leveranciers.
  • U spreidt de kosten, want u betaalt een vast, gereduceerd bedrag per maand.
  • U hoeft zelf niets te regelen. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Vraag een offerte aan!
Wilt u meer weten over het Preventieabonnement? Download dan onze brochure 'Het Preventieabonnement' of neem contact op met uw verzekeringsadviseur. U kunt bij hem ook een offerte aanvragen.

Print deze pagina