Eigen Effect Plan

Eigen Effect Plan

Als u een Eigen Effect Plan heeft afgesloten, heeft u gekozen voor één of meer beleggingsfondsen. Ieder fonds heeft zijn specifieke risico- en rendementsprofiel. Hoe hoger het te verwachten rendement, hoe hoger het risico. Zie het overzicht hiernaast. Welk fonds bij u past, is afhankelijk van de mate van risico dat u wilt lopen en het rendement waar u naar streeft. U mag één keer per jaar gratis de verdeling over de fondsen aanpassen. Om een snelle vergelijking te maken tussen de verschillende fondsen, kunt u de onderstaande fondsbeschrijvingen lezen. Uw adviseur kan u helpen bij het vaststellen van een fondsensamenstelling die bij u past.
Fondsinformatie-EEP-fondsen

 

  • Wilt u snel en gemakkelijk een indruk krijgen van een fonds, klik dan hieronder op de fondsbeschrijving.
  • Wilt u meer achtergrondinformatie over het fonds, klik dan op het betreffende factsheet.
  • U kunt ook het historisch rendement van de fondsen hieronder bekijken.
  • Wilt u uitgebreide informatie over juridische en fiscale aspecten en het beleggingsbeleid van de verschillende fondsen, klik dan op het prospectus.
  • Wilt u weten hoe de fondsen zich vorig jaar ontwikkeld hebben, kijk dan in het jaarverslag.
  • Wilt u de meest recente informatie over de koersen? Kijk dan naar de actuele koersen.

Onze fondsen hebben een bewaarder en een beheerder. Om de onafhankelijkheid van de bewaarder ten opzichte van de beheerder (en andersom) te waarborgen, bestaat de directie van de bewaarder uit andere personen dan de directie van de beheerder. Op onze fondsen zijn de voorwaarden van beheer en bewaring van toepassing.

Nederlandse Aandelenfonds fondsbeschrijving factsheet ebi* prospectus
jaarverslag
Eurocommercial properties fondsbeschrijving** factsheet -- verslagen
Duurzaam Wereldfonds fondsbeschrijving factsheet ebi* prospectus
jaarverslag
Gespreide Beleggingsfonds fondsbeschrijving factsheet ebi* prospectus
jaarverslag
Obligatiefonds fondsbeschrijving factsheet ebi* prospectus
jaarverslag

*Essentiele Beleggersinformatie

**Eurocommercial Properties N.V. is een beursgenoteerde vastgoedbeleggingsmaatschappij, die uitsluitend binnen de Europese Unie belegt. Gezien de toenemende integratie van de Europese markten in de beleggingsstrategie wordt er niet zozeer op bepaalde landen, maar op specifieke vastgoedsectoren gericht. Binnen de beleggingsportefeuille ligt het hoofdaccent op winkelcentra (85%). De rest van de portefeuille (15%) bestaat uit kantoren en bedrijfsruimten. Lees er meer over op de website van Eurocommercial Properties.