Zorgverzekering Collectief

De Zorgverzekering Collectief is een uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarde met voordelen voor uw bedrijf en uw medewerkers. Deze collectieve ziektekostenverzekering vormt niet alleen een uitstekende zorgoplossing, maar helpt u ook om het verzuim binnen uw bedrijf terug te dringen en kosten te besparen. In combinatie met VerzuimVizier, onze verzuimoplossing inclusief arbodienstverlening, beschikt u over een complete oplossing.

Combineren loont
Als u meerdere verzekeringen binnen dit Personeelspakket combineert, profiteert u van belangrijke voordelen zoals pakketkorting en eventueel extra preventieve dienstverlening. Lees welke verzekeringen dit zijn op de pagina Personeelspakket. Uw werknemer profiteert van speciale collectiviteitkorting. De Goudse Zorgverzekering bestaat uit een Basisverzekering en de keuze uit 4 extra dekkingen voor aanvullende zorg en tandarts. Maatwerk verzekerd!

Advies nodig?
Wilt u advies over De Goudse Zorgverzekeringen Collectief? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur. Als u nog geen adviseur heeft, dan kunnen wij u laten weten welke verzekeringsadviseur bij u in de buurt de zorgverzekeringen van De Goudse aanbiedt. Stuurt u ons dan uw vraag om een adviseur voor zorg via 'Heeft u een vraag?'.

Gemak voor u en uw werknemers
Als u de collectieve zorgovereenkomst heeft gesloten, informeert u uw werknemers eenvoudig en snel met onze kant-en-klare digitale informatieset. Ook krijgen uw werknemers toegang tot 'Mijn Goudse Zorgverzekering'. Hiermee kunnen zij hun premie berekenen voor het pakket dat zijn geselecteerd hebben. Ook kunnen zij direct De Goudse Zorgverzekering aanvragen.

Werknemers
Bent u werknemer en heeft uw werkgever een collectieve zorgverzekering? Dan kunt u meer informatie lezen door te klikken op De Goudse Zorgverzekering.

Print deze pagina