Arbeidsongeschiktheid, het meest onderschatte werknemersrisico

Niemand denkt graag na over een mogelijke ziekte of over arbeidsongeschiktheid. “Dat overkomt mij toch niet?” “En wat dan nog, dan krijg ik toch wel een uitkering?” Dat klopt. Maar niet in alle gevallen. En bovendien is die lang niet altijd voldoende om bijvoorbeeld de hypotheek mee te blijven betalen.

 

Collectieve WIA-verzekeringen De Goudse

Het WIA 0-tot-100 Plan biedt financiële zekerheid en persoonlijke ondersteuning voor uw werknemers bij arbeidsongeschiktheid. Op deze productpagina leest u onder andere wat dit precies inhoudt en wat er verzekerd is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de collectieve WIA-verzekeringen van De Goudse of een advies over de beste keuze in uw situatie? Dan helpt uw verzekeringsadviseur u graag verder. Heeft u geen adviseur?
U vindt er via onderstaand invulveld eenvoudig een.

Het kan goed misgaan

WIA-film De Goudse verzekeringenIedereen droomt.. en probeert zijn toekomst-plannen waar te maken. Een goed inkomen is daarvoor essentieel. Bekijk de film om te zien wat langdurige arbeidsongeschiktheid voor een werknemer kan betekenen.

Bereken het inkomensgat

Bereken het inkomensverlies van uw werknemers met de WIA-calculator. Voer enkele gegevens in en u ziet precies wat arbeidsongeschiktheid betekent voor het inkomen. Bovendien maakt deze calculator inzichtelijk wat een collectieve WIA-verzekering voor uw personeel kan betekenen.