Contact met een adviseur?

Wilt u een offerte opvragen voor een verzekering van De Goudse? Of een verzekering afsluiten? Neem contact op met een adviseur bij u in de buurt voor een persoonlijk advies. Vul hieronder uw postcode in en vind de contactgegevens van uw adviseur.

Lees meer over de rol van een adviseur

Wat kan een Erkend MKB-adviseur voor u betekenen?

Wat kan een Erkend MKB-adviseur voor u betekenen?

Voor de toekomst van uw bedrijf is goed inzicht in uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s essentieel. Bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, cybercrime en personeel. Bekijk hoe u in drie stappen grip krijgt op uw risico’s en welke toegevoegde waarde een Erkend MKB-adviseur biedt.

Klik op het vergrootglas in de infographic om deze te vergroten.


Waarom een Erkend MKB-adviseur?

U werkt dagelijks aan het succes van uw bedrijf. Uw toekomst heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Maar u kunt ook met tegenslag te maken krijgen want er zijn ook risico’s. Het is goed om daar tijdig naar te kijken. Een Erkend MKB-adviseur helpt u daarbij.

Zo’n geheel onafhankelijke adviseur werkt op basis van professioneel risicomanagement en wijst u op dingen waar u zelf nog helemaal niet over heeft nagedacht. Hij kijkt naar uw bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. En gaat dan samen met u na hoe u het beste met uw risico’s kunt omgaan. Zodat u zo min mogelijk hobbels tegenkomt en de toekomst van uw bedrijf niet in gevaar komt.