Een zieke werknemer?

Verzuim van personeel betekent vaak extra administratie, organisatie en kosten. U wilt natuurlijk het liefst dat uw werknemers zo snel mogelijk weer aan de slag gaan. Maar daar komt veel bij kijken. Een verzuimverzekering helpt u bij de aanpak van verzuim.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verzuimoplossing van De Goudse
of een advies over de beste keuze in uw situatie? Dan helpt uw verzekeringsadviseur u graag verder. Heeft u geen adviseur?
U vindt er via onderstaand invulveld eenvoudig een.

Verzuimoplossing van De Goudse

Met de totaaloplossing VerzuimVizier bent u zeker van een effectieve aanpak van verzuim binnen uw onderneming en wordt u stap voor stap begeleid bij het naleven van wettelijke eisen op het gebied van verzuimbegeleiding.

Handige download: verzuimprotocol

In een verzuimprotocol legt u samen met uw werknemers de spelregels vast die gelden bij ziekte, bijvoorbeeld over de ziekmelding of het contact met de arbodienst. Dit handige model helpt u om zo’n protocol op te stellen. U maakt het op maat door de specifieke afspraken van uw bedrijf erin op te nemen.

De beste verzuimoplossing in 75 seconden

De beste verzuimoplossing voor kleine bedrijven in 75 secondenKleine bedrijven zijn tot grote dingen in staat. Tenminste, als er niemand ziek wordt. Gelukkig komt dat niet dagelijks voor. Maar áls u ermee te maken krijgt, zijn de gevolgen ook meteen erg groot. In het filmpje ziet u hoe De Goudse u dan weer verder helpt.