De Goudse Reis App

De Goudse Reis App is de meest makkelijke en meest eerlijke reisverzekering. Want ga je niet op reis, dan betaal je ook niets! Je betaalt dus alleen voor jouw daadwerkelijke reisdagen en bent net zo goed verzekerd als bij een doorlopende reisverzekering.
icoon-apple  Download De Goudse Reis App in de App Store

Wat is De Goudse Reis App?

De Goudse Reis App houdt online bij in welk land je bent. Zodra jij de grens naar het buitenland passeert, start de dekking. De dekking stopt vanzelf zodra je weer in Nederland terugkeert. We kijken achteraf hoeveel je gereisd hebt in een maand, en alleen daarvoor ontvang je een rekening. Je betaalt dus letterlijk geen cent teveel. De Goudse Reis App is een reisverzekering met uitstekende voorwaarden en standaarddekking voor ziektekosten, hulpverlening, bagage en ongevallen. De app is beschikbaar voor smartphones met besturingssysteem iOS.
In het kort

Wat verzeker je met de Reis App?

Wel verzekerd

 • Al jouw buitenlandse privévakanties en zakenreizen. 
 • Jouw kinderen tot 18 jaar (per reis wel of niet meeverzekeren). 
 • Standaard: 
  - Bagage (tot € 3.000,- per persoon per reis). 
  - Buitengewone kosten (vervangend vervoer, een noodzakelijke terugreis, vervoer van een zieke of gewonde onder medische begeleiding, repatriëring van een stoffelijk overschot). 
  - Medische kosten (alleen wanneer je ook een Nederlandse zorgverzekering hebt). 
  - Ongevallen (uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden). Zie de polisvoorwaarden voor de maximale dekkingen en nadere details.
 • Optie per reis (binnen 12 uur na aanvang van jouw reis aanzetten): 
  - Automobilistenhulp. Gedekt zijn: hulp bij schade of pech aan jouw auto of die van een andere verzekerde, hulp bij het uitvallen van de bestuurder en vervangend vervoer. Kijk in de voorwaarden voor maximale vergoedingen, landen waarvoor de dekking geldt en andere bepalingen. 
  - Wintersport. Gedekt zijn: medische en buitengewone kosten; beschadiging, verlies of diefstal van (gehuurde) sportuitrusting; vooruitbetaalde kosten voor lessen in geval van ziekte of ongeval; uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden. Kijk in de voorwaarden voor maximale vergoedingen en andere bepalingen.
 • Avontuurlijke sporten (geen gevaarlijke sporten, zie de polisvoorwaarden).

Niet verzekerd

 • Schade door diefstal of verlies, die mede het gevolg is van eigen onzorgvuldigheid* 
 • Schade die verband houdt met het gebruik van alcohol of drugs of deelname aan een vechtpartij 
 • Schade die ontstaat tijdens een vakantie in Nederland 

*Draag geld, pasjes en reisdocumenten op 'bedekte' wijze bij je in een borst- of buiktasje. Houd zo veel mogelijk lichamelijk contact met camera’s en tassen. Laat waardevolle spullen, geld en belangrijke documenten niet onbeheerd achter. Maak gebruik van kluisjes wanneer deze aanwezig zijn. 

Wat kost De Goudse Reis App?

Met De Goudse Reis App betaal je alleen voor je daadwerkelijke reisdagen. Hieronder zie je de premie per onderdeel per reisdag. De premie is inclusief assurantiebelasting.

Vaste onderdelen (Buitengewone kosten, Medische kosten, Bagage en Ongevallen)
Verzekerden Gebied Basisdekking
Hoofdverzekerde Europa € 1,75
Hoofdverzekerde met kind(eren) Europa € 2,60
Hoofdverzekerde Wereld € 2,50
Hoofdverzekerde met kind(eren) Wereld € 3,55
Hoofdverzekerde VS € 2,80
Hoofdverzekerde met kind(eren) VS € 3,95

Aanvullende onderdelen

Verzekerden Gebied Wintersport Automobilistenhulp
Hoofdverzekerde Europa € 0,65 € 0,15
Hoofdverzekerde met kind(eren) Europa € 0,80 € 0,15
Hoofdverzekerde Wereld € 0,90 nvt
Hoofdverzekerde met kind(eren) Wereld € 1,05 nvt
Hoofdverzekerde VS € 1,25 nvt
Hoofdverzekerde met kind(eren) VS € 1,40 nvt

De voordelen

Zo eenvoudig werkt het

Je installeert De Goudse Reis App op je telefoon, voert je gegevens in en zet de app aan. Vanaf dat moment ben je tijdens al jouw reizen verzekerd, zonder dat je ergens omkijken naar hebt. Alleen extra dekkingen voor wintersport, automobilistenhulp of het verzekeren van meereizende kinderen tot 18 jaar zet je zelf aan. Je partner, kinderen ouder dan 18 en andere volwassen reisgenoten zijn niet meeverzekerd, zij kunnen zelf De Goudse Reis App downloaden. In de polisvoorwaarden lees je wat wij wel en niet vergoeden.

Veelgestelde vragen De Goudse Reis App

Nuttige informatie als je op reis gaat

 • Reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken
  Wij adviseren je om altijd de instructies van lokale autoriteiten op te volgen. Daarnaast adviseren wij je de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (tel. +31 247 247 247) op te volgen. Bij de reisadviezen lees je ook wat de coronamaatregelen zijn van het land waar je naartoe wilt reizen. Op een speciale website van de Rijksoverheid vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen over reizen.
 • Calamiteitenfonds 
  Het Calamiteitenfonds biedt geen dekking voor ziektes/epidemieën.
reisapp-plaatje-klein

Download De Goudse Reis App

Wil jij ook met een veilig gevoel op reis en alleen betalen voor de dagen dat je daadwerkelijk weg bent? Kies voor kwaliteit met de slimme en flexibele reisverzekering van De Goudse.