Vodafone Automotive Protect & Connect Voertuigvolgsysteem (Kiwa-SCM klasse 4 of 5)

Wat is het Protect & Connect Voertuigvolgsysteem (Kiwa-SCM klasse 4 of 5)?

Wat is het Protect & Connect Voertuigvolgsysteem (Kiwa-SCM klasse 4 of 5)?

Vodafone Automotive Protect & Connect is een Voertuig Volgsysteem (VVS) dat beschikt over de meest recente en geavanceerde technologieën. Het is ontwikkeld om uw auto op te sporen als deze gestolen wordt. Het systeem wordt hiervoor aangesloten op een internationaal dekkend netwerk van Vodafone alarmcentrales. Vodafone Protect & Connect wordt standaard geleverd met toegang tot de ‘My Connected Car’ Web en Smartphone-applicaties voor iOS en Android. U heeft daarmee 24/7 toegang tot gegevens van uw voertuig, zoals real-time locatie, rittenadministratie en een routebeschrijving terug naar uw voertuig. Vodafone Automotive is de enige leverancier die de complete end-to-end oplossing in eigen beheer heeft. Onderzoek en ontwikkeling, productie, software, het grootste IoT-netwerk ter wereld en een dekkend netwerk van lokale meldkamers in heel Europa.

Voordelen

  • Het systeem heeft wereldwijde dekking.
  • Goedgekeurd door Kiwa-SCM.
  • Het beschikt over de meest geavanceerde technologieën om diefstal tegen te gaan. Zelfs het gebruik van stoorzenders (GSM-jammers) heeft op dit systeem geen invloed.
  • Afhankelijk van het gekozen abonnement kunt u ook zelf uw voertuig lokaliseren, volgen en zelfs de ritten automatisch laten vastleggen.
Vraag een offerte aan
Clifford-voertuigvolgsteem

Prijs

Voertuigvolgsysteem klasse 4 of 5 met jammingdetectie (inclusief installatie en SCM-certificaat)

Normale prijs

€ 849,-

De Goudse prijs

€ 699,-

Het Protect & Connect abonnement per jaar

Normale prijs

€ 249,-

De Goudse prijs

€ 249,-
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering, Werkmaterieelverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan profiteert u van flinke korting op het systeem!
Vraag een offerte aan

In samenwerking met

logo-clifford

Misschien ook interessant voor u?