Vodafone alarmsysteem tegen autodiefstal en inbraak uit uw auto

Wat is een Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (Kiwa-SCM klasse 3)?

Wat is een Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (Kiwa-SCM klasse 3)?

Met dit Vodafone Automotive alarmsysteem voorkomt u diefstal van en inbraak uit uw auto. Het is door de Stichting Certificering Motorrijtuig-beveiliging (SCM) goedgekeurd. Het Vodafone Automotive alarm is voorzien van een tweede autorisatie, startonderbreker, interieur- en omtrekbeveiliging en hellingshoekdetectie: zodra iemand probeert de auto weg te slepen gaat het alarm af. Naast de standaardfuncties beschikt dit alarm over een extra startonderbreking die alleen uitgeschakeld kan worden met een DriverCard, dit wordt ook wel de tweede autorisatie genoemd. Dit is een klein zendertje dat geheel automatisch de startonderbreking in- en uitschakelt. U hoeft de DriverCard alleen maar bij u te dragen! Wij adviseren u om deze apart van uw autosleutels te bewaren. Zonder DriverCard kan de auto niet worden gestart.

Het Vodafone Automotive alarmsysteem is geschikt voor alle voertuigen die al voorzien zijn van een goedgekeurde startonderbreker (Kiwa-SCM klasse 1 beveiliging). Is uw voertuig analoog gestuurd of heeft uw auto geen goedgekeurde startonderbreker? Dan bekijkt Clifford bij uw aanvraag voor het systeem wat de mogelijkheden zijn voor uw auto.

Voordelen

  • Met dit alarmsysteem beschermt u uw auto met de meest geavanceerde technologieën tegen hedendaagse autodieven.
  • Alle veelvoorkomende vormen van autodiefstal kunt u met dit systeem tegengaan.
  • Zelfs als uw autosleutels gestolen worden, zal uw auto niet starten omdat de dief dan niet beschikt over een DriverCard.
  • Het systeem wordt standaard geleverd met twee DriverCards, inclusief twee jaar garantie.
Vraag een offerte aan
Clifford-alarmsysteem

Prijs

Vodafone Automotive 4627-3 (inclusief installatie, 2 DriverCards en SCM-certificaat)

Normale prijs

€ 799,-

De Goudse prijs

€ 699,-
De genoemde prijzen zijn inclusief btw. Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan profiteert u van maar liefst € 100,- korting op het systeem!
Vraag aan

In samenwerking met

logo-clifford