Training Arbeidsrecht voor horecaondernemers

Wat is de Training arbeidsrecht voor horecaondernemers?

Wat is de Training arbeidsrecht voor horecaondernemers?

Waar moet u als ondernemer in de horeca op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? En welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?
 
U hoort de antwoorden tijden een speciale training die De Goudse aanbiedt in samenwerking met Horeca Maatwerk (onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland). Aan het einde van de training weet u als horecaondernemer:

  • welke afspraken u kunt maken met nieuwe en bestaande medewerkers over hun arbeidsovereenkomst;
  • welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca;
  • wat u kunt en moet doen als uw medewerker ziek wordt;
  • wat u moet doen om tot een goed personeelsdossier te komen;
  • hoe om te gaan met re-integratie;
  • welke routes u kunt bewandelen om tot ontslag te komen.

Voordelen
Deze training biedt u als ondernemer in de horeca onmisbare kennis en nuttige handvatten. Naast de bovengenoemde onderwerpen komen ook de belangrijkste onderdelen van het arbeidsrecht aan bod. Zo kunt u als horecaondernemer de juiste beslissingen nemen.
Vraag aan
KHN-training-arbeidsrecht

Prijs

Training arbeidsrecht

Normale prijs

€ 350,-

De Goudse prijs

€ 295,-

De prijs is per persoon en inclusief lunch, maar exclusief btw.
Vraag aan

In samenwerking met

logo-saval

Misschien ook interessant voor u?