Risico-Inventarisatie en -Evaluatie door Horeca Maatwerk

Wat is de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie door Horeca Maatwerk?

Wat is de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie door Horeca Maatwerk?

Ieder bedrijf moet per locatie een Risico-Inventarisatie & -Evaluatie hebben (RI&E). Die biedt een overzicht van de risico’s binnen uw bedrijf, met een helder Plan van aanpak. Zo voorkomt u risico’s en kunt u snel schakelen als er een probleem ontstaat, bijvoorbeeld door een ongeval of doordat een medewerker de werkdruk niet meer aankan.

U kunt de RI&E zelf maken op basis van de Horeca RI&E (zie www.rie.nl). U kunt die ook laten uitvoeren door een specialist die met ons samenwerkt. (Kijk voor meer informatie over de branche-RI&E’s en hulpmiddelen op de website van Het Steunpunt RI&E.) U kunt zo’n specialist ook inschakelen voor de toetsing van de RI&E die u zelf heeft uitgevoerd. Zo’n toetsing is verplicht als u meer dan 25 medewerkers heeft. Of als u minder dan 25 medewerkers heeft en geen gebruik kunt maken van een erkende branche-RI&E omdat er in uw bedrijf een bijzondere situatie is die het gebruik van de Horeca RI&E niet toestaat.

U kunt als horecaondernemer uw RI&E laten uitvoeren door Horeca Maatwerk (onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland) tegen een scherp tarief.
  • De RI&E-adviseur maakt een afspraak en komt bij u op locatie.
  • Hij gaat met u in gesprek over uw arbobeleid en bestudeert een aantal praktische zaken zoals het bedrijfsnoodplan en personeelsreglement.
  • Hij vult het gehele erkende horeca-RI&E-instrument in, brengt de risico’s in kaart en stelt een plan van aanpak op.
  • U ontvangt de rapportage en het ingevulde plan van aanpak waarmee u aan de slag kunt.
Voor de actie- en verbeterpunten krijgt u inzicht in de termijn waarbinnen deze moeten worden opgevolgd. Ook ontvangt u als hulpmiddel documenten die gebruikt kunnen worden om de actie- en verbeterpunten af te ronden. Dat is essentieel, om de RI&E officieel en inzetbaar te maken. De inspectie SZW controleert hierop.

Voordelen


Horeca Maatwerk heeft ruime ervaring in uw branche en biedt een zeer scherp tarief. Met hun RI&E werkt u zowel efficiënter als veiliger. U voldoet aan de Arbowet en voorkomt hierdoor boetes.
Vraag een offerte aan
HorecaMaatwerk-RisicoInventarisatie

Prijs

RI&E laten opstellen bij minder dan 25 medewerkers per vestiging (oproepkrachten meegeteld)

Normale prijs per vestiging

vanaf € 995,-.*

Bent u verzekerd bij De Goudse én lid van KHN? Dan is de prijs

per vestiging vanaf € 795,-.*

RI&E laten opstellen bij 25 of meer medewerkers per vestiging (oproepkrachten meegeteld), inclusief toetsing door kerndeskundige

Normale prijs per vestiging

vanaf € 1.295,-.*

Bent u verzekerd bij De Goudse én bent u lid van KHN? Dan is de prijs

per vestiging vanaf € 1.095,-.*

Alleen toetsen

Normale prijs per vestiging

vanaf € 1.045,-.*

Bent u verzekerd bij De Goudse én bent u lid van KHN? Dan is de prijs

per vestiging vanaf € 845,-.*
*Afhankelijk van bedrijfsgrootte en -risico’s. Exclusief btw.
Vraag een offerte aan

In samenwerking met

logo-horeca