Quick Vulnerability Scan

Wat is de Quick Vulnerability Scan?

Wat is de Quick Vulnerability Scan?

Hebben hackers aan uw bedrijf een makkelijke prooi? Is er een grote kans dat bedrijfs- en privacygevoelige gegevens op straat komen te liggen? U weet het snel en tegen minimale kosten met de Quick Vulnerability Scan van Vest Informatiebeveiliging. Voor de meeste mkb’ers geeft een vulnerability scan een goed beeld van hoe het staat met de kwetsbaarheid, met veel waar voor uw geld. Voor grote webshops of bedrijven zijn meer uitgebreide vulnerability scans of pen-testen nodig, waarbij hackers heel diep onderzoek doen naar de mogelijkheid om in uw systeem te komen.

  • Via uw ip- of webadres wordt gescand hoe veilig uw website is. Zijn er openstaande poorten of lekken? Deze scan geeft een heel goed eerste beeld van de basisrisico’s.
  • Het resultaat is een overzicht van kwetsbaarheden en cyberrisico’s in uw netwerk. Hiermee kan uw ict-adviseur aan de slag.
  • Voordat de scan plaatsvindt, tekent Vest een geheimhoudingsverklaring en tekent u een vrijwaringsdocument. Dit garandeert de geheimhouding van Vest met betrekking tot uw systeem en gegevens en geeft Vest het recht de scan bij u uit te voeren.

Voordelen

  • U heeft snel inzicht in de kwetsbaarheid van uw computersysteem, tegen minimale kosten.
  • De test wordt uitgevoerd door specialisten van Vest Informatiebeveiliging, securityspecialist van het eerste uur.
Vest-quick-vulnerability-scan

Prijs

Op dit moment kunt u de Quick Vulnerability Scan via deze site helaas niet aanschaffen.

In samenwerking met

logo-vest