Moving Intelligence Terugvindsysteem Mi01

Wat is het Terugvindsysteem Mi01?

Wat is het Terugvindsysteem Mi01?

Het uiterst kleine Mi01-terugvindsysteem is een innovatie op het gebied van autodiefstalbeveiliging en is geschikt voor elk type voertuig. Het werkt op basis van drie verschillende technologieën om na diefstal uw voertuig nauwkeurig op te kunnen sporen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de combinatie van Radio Frequentie-, GSM- en GPS-technologie en de koppeling met een alarmcentrale. Het systeem heeft een eigen voeding en heeft een minimale levensduur van 5 jaar.

De Mi01 is een Kiwa-SCM-gecertificeerd Terugvindsysteem (Kiwa-SCM klasse TV) voldoet daarmee aan de vernieuwde eis voor diefstalgevoelige auto’s. De Mi01 is geschikt als diefstalsysteem én als verplichte aanvulling op een Kiwa-SCM voertuigvolgsysteem klasse 4/5 bij voertuigen met een specifieke cataloguswaarde of diefstalgevoeligheid. Ook is de Mi01 uiterst geschikt voor de beveiliging van oldtimers.

Voordelen

  • U heeft een volwaardig Kiwa-SCM Terugvindsysteem.
  • Inclusief een officieel Kiwa-SCM-certificaat.
  • Het systeem heeft wereldwijde dekking.
  • U betaalt geen registratie- en/of aansluitkosten.
Vraag aan
Moving-intelligence-peilzender-tv01

Prijs

Mi01 - Kiwa-SCM Terugvindsysteem (klasse TV) met eigen voeding (5 jaar)

Normale prijs

€ 399,-

De Goudse prijs

€ 349,-
Abonnementstarief (t.b.v. positiebepaling en diefstalopvolging) € 9,95 per maand.

De prijs is inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering,Vrachtautoverzekering, Werkmaterieelverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan profiteert u van flinke korting. Kiwa-SCM-gecertificeerde installatie dient plaats te vinden op een overdekte en afsluitbare locatie.

Vraag aan

In samenwerking met

logo-moving-intelligence-2