Training Bedrijfshulpverlener (BHV) door Perspectief

Wat is de Training Bedrijfshulpverlener (BHV) door Perspectief?

Wat is de Training Bedrijfshulpverlener (BHV) door Perspectief?

In een noodsituatie is het belangrijk dat er onmiddellijk hulpverlening is, door personen die weten wat zij moeten doen. Binnen uw bedrijf zijn dat uw eigen collega's. Want elk bedrijf moet volgens de Arbowet één of meer bedrijfshulpverleners (BHV’ers) aanwijzen.

Perspectief werkt voor de BHV-training samen met Crisicom. Dit bedrijf staat voor realistisch trainen in herkenbare, praktijkgerichte situaties. Iedere cursist doet mee om in hogere versnelling te leren handelen. De BHV’er is de eerste schakel in die kostbare eerste minuten. Tijdens de training leren bedrijfshulpverleners EHBO verlenen, brand bestrijden, werknemers alarmeren en evacueren en de communicatie verzorgen met externe diensten, zoals politie, brandweer en ambulancedienst.

Voordelen

  • Dit is een praktijkgerichte, actieve training, met realistische voorbeelden in herkenbare situaties.

Ik heb interesse in dit product (link volgt)

Perspectief-BHV

Prijs

BHV

Cursus BHV (2 dagen)

Normale prijs

€ 298,80 per medewerker

De Goudse prijs

€ 283,86 per medewerker

Herhalingscursus BHV (1 dag)

Normale prijs

€ 198,90 per medewerker

De Goudse prijs

€ 188,96 per medewerker<br>

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Het lagere tarief geldt als u de Verzuimverzekering met arbodienstverlening van De Goudse afneemt, de arbodienstverlening bij Perspectief is ondergebracht en u boekt via Perspectief. De cursus vindt plaats op de locatie van het bedrijf dat de training uitvoert of op uw eigen locatie als groepstraining. Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan (link volgt)

 

In samenwerking met

logo-perspectief