Moving Intelligence Terugvindsysteem TV01 Peilzender Mi9

Wat is het Moving Intelligence Terugvindsysteem TV01 (Mi9)?

Wat is het Moving Intelligence Terugvindsysteem TV01 (Mi9)?

Het uiterste kleine Mi9-terugvindsysteem is een innovatie op het gebied van autodiefstalbeveiliging en is geschikt voor elk type voertuig. Het werkt op basis van drie verschillende technologieën om na diefstal uw voertuig nauwkeurig op te kunnen sporen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de combinatie van Radio Frequentie-, GSM- en GPS-technologie en de koppeling met een alarmcentrale. Het systeem heeft een eigen voeding en is waterdicht. De Mi9 heeft een minimale levensduur van acht jaar.

De Mi9 is een VbV/SCM-gecertificeerd Terugvindsysteem en voldoet daarmee aan de vernieuwde eis voor specifieke- en diefstal gevoelige auto’s (TV01). De Mi9 is geschikt als diefstalsysteem én als verplichte aanvulling op een VbV/SCM-Voertuigvolgsysteem bij voertuigen met een specifieke cataloguswaarde of diefstalgevoeligheid. Ook is de Mi9 uiterst geschikt voor de beveiliging van oldtimers.

Voordelen

  • U heeft een volwaardig VbV/SCM (TV01) Terugvindsysteem.
  • Inclusief een officieel VbV/SCM-certificaat.
  • Het systeem heeft Europese dekking. Het systeem is waterdicht.
  • U betaalt geen registratie- en/of aansluitkosten.
Ik heb interesse in dit product (link volgt)
Moving-Intelligence-peilzender-tv01

Prijs

Peilzender

Mi9 - VbV/SCM gecertificeerd VbV/SCM (TV01) systeem | klasse 'Terugvindsysteem' met eigen voeding (8 jaar)

Normale prijs

€ 499,-

De Goudse prijs

€ 359,-

Abonnementstarief (t.b.v. positiebepaling en diefstalopvolging) € 9,62 per maand.

De prijs is inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering, Werkmaterieelverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan profiteert u van flinke korting. Let op! Voor VbV/SCM-certificering  moet uw voertuig beschikken over VbV/SCM-gecertificeerde basisbeveiliging (Startonderbreker en/of Alarmsysteem met hellingshoekdetectie).

Vraag een offerte aan (link volgt)


In samenwerking met

logo-Moving-Intelligence