Coaching ondernemer (online)

Wat is coaching van ondernemers?

Wat is coaching van ondernemers?

Heeft u als ondernemer zorgen over de huidige bedrijfsvoering? Kunt u met de coronamaatregelen nog door op de vertrouwde weg? Heeft u zorgen over het thuiswerken van uw personeel? Of over hun terugkeer naar de werkvloer omdat werknemers denken dat dit niet veilig is en zich uit angst afmelden? Wat kunt u als ondernemer daarmee?

Ondernemers met een verzuimverzekering met een eigen risico in dagen kunnen laagdrempelig sparren met een coach. Op die manier kan de ondernemer die twijfelt over de toekomst van zijn bedrijf en daarvan last ondervindt in zijn eigen functioneren daarover in gesprek met een deskundige om alles op een rij te zetten. De VerzuimCoach van De Goudse doet een korte check van de aanvraag en neemt indien nodig nog even contact op. De coaching zelf wordt uitgevoerd door ICAS. Dit is een groep specialisten met een passie voor het coachen van werkende mensen. De Goudse werkt al succesvol samen met ICAS voor de preventieve diensten waarop recht is bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Voordeel
Laagdrempelig sparren met een coach.
Automatische Externe Defibrillator

Prijs

Normale prijs: 150,- euro excl. btw*. De Goudse vergoedt deze kosten.

*De Goudse vergoedt de kosten voor de dienstverlening als u voldoet aan de spelregels, na akkoord van team VRA. Heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar (0182) 544 906 (optie 5) of mailen naar verzuimcoach@goudse.com.

Aanvragen online coaching

In samenwerking met

logo-icas