Anuschka Huschka van La Paulowna Boutique Hotel in Den Haag
Anuschka Huschka van La Paulowna Boutique Hotel in Den Haag

Verzekeringen voor hotels en andere slaapgelegenheden

Wat als een van uw gasten ziek wordt na het eten van een maaltijd die bij u op het menu staat? Of als er brand uitbreekt in een van uw hotelkamers? Ook dan wilt u dat uw hotel blijft draaien. Met onze verzekeringen voor de horeca zorgen wij dat u zorgeloos kunt blijven ondernemen. Samen met een onafhankelijk adviseur kiest u de beste verzekeringen voor uw hotel, B&B of andere slaapgelegenheid.
meest relevant

Belangrijkste verzekeringen in de horeca

CompleetVerzekerd Horeca

Speciaal voor de horeca ontwikkelden wij het CompleetVerzekerd pakket Horeca. Als eigenaar van een café of andere drinkgelegenheid kunt u kiezen uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw horecazaak.

  • Een compleet pakket van verzekeringen en diensten voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf.
  • Voordelen voor horecaondernemers, waaronder: een verzuimverzekering die aansluit op de horeca-cao, de mogelijkheid om oproepkrachten uit te sluiten van de verzuimverzekering en dekking voor schade aan investeringen aan uw huurpand zoals een uitbouw of bar.
  • Combinatiekorting die kan oplopen tot 10%.

Bekijk het volledige aanbod

Risico’s voor hotels en andere slaapgelegenheden

Er ontstaat brand


Brand zit in een klein hoekje. Zo kan een defect kroonsteentje al zoveel warmte ontwikkelen dat er brand kan ontstaan. De gevolgen van een brand zijn vaak groot. Niet alleen voor de veiligheid van uw personeel en gasten. De materiële schade kan zo groot zijn dat u in het ergste geval uw zaak moet sluiten. 
Wat kost een brand in uw restaurant?

Uw medewerker is (langdurig) ziek


Valt een van uw medewerkers (langdurig) uit door ziekte? Dan vindt u met het personeelstekort in de horeca niet zo snel een goede vervanger. 
Wat kost een zieke medewerker in de horeca?

U raakt arbeidsongeschikt


Voor een hoteleigenaar zijn lange en drukke dagen zonder pauze geen uitzondering. Hierdoor ligt overbelasting van uw rug, schouders of armen op de loer. Wat als u als ondernemer (langdurig) uitvalt? Uw inkomen valt dan in een klap (gedeeltelijk) weg.
Is een AOV-verzekering echt zo duur?

Uw klantgegevens worden gehackt


Als hoteleigenaar beschikt u over persoons- en betaalgegevens van uw gasten. Onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) bent u verantwoordelijk voor het beheer van deze gegevens. Bovendien moet u extra maatregelen nemen om te voorkomen dat persoonsgegevens op straat komen te liggen. Als u zo’n lek niet direct meldt bij de Autoriteit Persoonsgegevens kunt u bovendien een boete krijgen.
Cybercriminaliteit, zo beperkt u de risico’s

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022