Tom Kunen van Pub & Grill De Kantine in Asten
Tom Kunen van Pub & Grill De Kantine in Asten

Verzekeringen voor cafés en andere drinkgelegenheden

Wat als een van uw serveersters uitglijdt over een gladde vloer en door haar verwondingen voor langere tijd niet kan werken? Ook dan wilt u dat uw café of koffiezaak blijft draaien. Met onze verzekeringen voor de horeca zorgen wij dat u zorgeloos kunt blijven ondernemen. Samen met een onafhankelijk adviseur kiest u de beste verzekeringen voor uw horecazaak.
meest relevant

Belangrijkste verzekeringen in de horeca

CompleetVerzekerd Horeca

Speciaal voor de horeca ontwikkelden wij het CompleetVerzekerd pakket Horeca. Als eigenaar van een café of andere drinkgelegenheid kunt u kiezen uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw horecazaak.

  • Een compleet pakket van verzekeringen en diensten voor uw horecabedrijf, uw personeel en uzelf.
  • Voordelen voor horecaondernemers, waaronder: een verzuimverzekering die aansluit op de horeca-cao, de mogelijkheid om oproepkrachten uit te sluiten van de verzuimverzekering en schade door lekkage uit een drankinstallaties verzekerd, inclusief de weggevloeide drank.
  • Combinatiekorting die kan oplopen tot 10%. 

Bekijk het volledige aanbod

Risico’s voor cafés en andere drinkgelegenheden

Inbraak en diefstal

In veel horecazaken kan nog met contant geld betaald worden. Hierdoor neemt het risico op een overval of inbraak toe. Ook rookwaren en drank zijn een aantrekkelijke buit voor inbrekers.

Lekkage drankinstallatie

Bijna iedere horecazaak heeft wel een drankinstallatie. Als deze lekt, kan de schade aanzienlijk zijn. Zeker als dit buiten openingstijden gebeurt waardoor het niet op tijd wordt opgemerkt.
Een horecabedrijf beginnen: laat de risico's in kaart brengen

Er ontstaat brand

Een frituurbrand of kortsluiting in uw terrasverwarmer: brand in uw café of koffiezaak kan op veel manieren ontstaan. Vaak met grote gevolgen. In het ergste geval moet u uw zaak sluiten.
Optimale brandveiligheid voor uw horecazaak

Uw medewerker is langdurig ziek

Door lange werkdagen en een hoge werkdruk ligt (langdurig) verzuim op de loer. Valt een van uw medewerkers uit? Dan vindt u met het personeelstekort in de horeca niet zo snel een goede vervanger.
Wat kost een zieke medewerker in de horeca?

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022