IXXI in Den Bosch

Zakelijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is de motor van de Nederlandse economie. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf blijft draaien? Zelfs als uw klanten niet of laat betalen of een klant u aansprakelijk stelt? De gevolgen voor uw bedrijf kunnen dan groot zijn.

 

Ons pakket CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening beschermt uw bedrijf. Dit pakket maakten we met en voor ondernemers zoals u. Daarvoor gingen we in gesprek met een brancheorganisatie, zakelijk dienstverleners en leveranciers. We hebben op deze manier veel geleerd over zakelijk dienstverleners.

 

Voor uw bedrijf heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke verzekeringen en dekkingen u opneemt. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.

Belangrijkste voordelen

  • particulier-vinkje
    Elektronica ook buiten uw bedrijf verzekerd
  • particulier-vinkje
    Goed werkgeverschap meeverzekerd
  • particulier-vinkje
    Gratis juridisch advies

Belangrijkste risico's in de zakelijke dienstverlening

Als zakelijk dienstverlener kunt u tegen allerlei risico’s aanlopen. Sommige risico’s kunnen een grote impact hebben op uw bedrijf. Dit zijn de belangrijkste risico’s in de zakelijke dienstverlening:

U raakt arbeidsongeschikt

Als ondernemer bent u de spil van uw bedrijf. Wat zijn de gevolgen als u arbeidsongeschikt raakt? En wat betekent dit voor uw inkomen? Mogelijk kunt u zich niet meer op dezelfde manier blijven inzetten voor uw bedrijf. Dit kan uiteindelijk gevolgen hebben voor uw inkomen.

Uw klanten betalen niet (op tijd)

Als zakelijk dienstverlener zult u werkzaamheden vaak (deels) achteraf factureren. Daarin schuilt natuurlijk een risico. Als uw klanten u niet of laat betalen, kunt u financieel in de problemen komen. Zelf moet u uw rekeningen namelijk ook betalen.

U wordt aansprakelijk gesteld

Veel zakelijk dienstverleners verstrekken advies. Als in dit advies een fout sluipt, kan dit leiden tot financiële schade. Aansprakelijk worden gesteld is daarom een belangrijk risico in de zakelijke dienstverlening.

Uw risico's goed afdekken?

Wilt u persoonlijk advies voor uw situatie? Een verzekeringsadviseur kan samen met u uitgebreid kijken naar de risico’s die u loopt en welke oplossingen het beste bij uw situatie passen.

Specifieke oplossingen voor

Elektronica ook buiten uw bedrijf verzekerd

Laptops, tablets, fotoapparatuur en andere elektronica kunt u ook buiten uw bedrijfspand verzekeren op de Elektronicaverzekering. Onderweg, thuis én bij een opdrachtgever.

Beroepsaansprakelijkheid

Of u nu advocaat, ingenieur of ICT-consultant bent, de kans dat u een keer een beroepsfout maakt is aanwezig. Dit risico kunt u eenvoudig verzekeren op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Gratis juridisch advies

Twijfelt u over een overeenkomst met een opdrachtgever en wilt u dit graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering. En als u meer wilt weten over uw wettelijke verplichtingen bij het inhuren van bijvoorbeeld een freelancer, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het onafhankelijke SRK bellen.

de zakelijke dienstverlening

Incassobijstand

Geen zorgen over niet of laat betalende klanten, met de dekking voor incassobijstand bij de Rechtsbijstandsverzekering.

Goed werkgeverschap

Ook zakenreizen en personeelsactiviteiten zijn meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Als u aansprakelijk wordt gesteld door medewerkers die een ongeval krijgen, wordt de materiële en letselschade vergoed.

Investeringen in uw gehuurde pand    

Huurt u een pand? Dan zijn de verbeteringen die u heeft aangebracht aan uw huurpand (zoals een systeemplafond, houten vloer of uitbouw) meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Wilt u meer weten?

Ondernemen Met Personeel is een website voor werkgevers. Het is dé startplek voor alle ondernemers die willen groeien met personeel. U leest hier meer over de zakelijke dienstverlening. Een leestip:


Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur