Sanneke Oskam van Kersvers in Gouda

Persoonlijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening

In de persoonlijke dienstverlening biedt u elke dag een helpende hand. Bijvoorbeeld als kapper, schoonheidsspecialist of nagelstylist. Daarbij wilt u uw aandacht blijven richten op uw klanten en dienstverlening. Zelfs na een brand in uw pand of een storing op uw website.

Ons pakket CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening beschermt uw bedrijf.
Dit pakket maakten we met en voor ondernemers zoals u. Voor uw bedrijf heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke verzekeringen en dekkingen u opneemt.
Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.

Belangrijkste voordelen

  • particulier-vinkje
    Klantverlies en omzetderving door storing op de website is meeverzekerd
  • particulier-vinkje
    Uitgebreide dekking voor opzicht
  • particulier-vinkje
    Investeringen gehuurde pand meeverzekerd tot € 10.000,-

Belangrijkste risico's in de persoonlijke dienstverlening

U raakt arbeidsongeschikt

Veel persoonlijke dienstverleners zijn klein. Als uw bedrijf geen of weinig personeel heeft, kan arbeidsongeschiktheid van u grote gevolgen hebben. Wie zorgt ervoor dat uw bedrijf blijft draaien? Als dit niet mogelijk is, heeft dit gevolgen voor uw inkomen.

U wordt aansprakelijk gesteld

Heeft u een winkeltje in uw bedrijf? Bijvoorbeeld met schoonheidsproducten? Dan kan het zijn dat u producten moet terughalen om schade bij uw klanten te voorkomen of te beperken. Daarbij kunt u te maken krijgen met extra kosten. Bijvoorbeeld om uw klanten te informeren of teruggehaalde producten te transporteren.

Ook is het mogelijk dat u werkzaamheden verricht aan spullen van klanten. Denk aan een bedrijf dat kleding repareert. Als ondernemer draait u vaak op voor de kosten als u deze spullen beschadigt.

Uw website is uit de lucht

Als persoonlijk dienstverlener heeft u vast een website. Misschien bent u hiervan ook afhankelijk. In dat geval kan een storing u klanten en omzet kosten. Bijvoorbeeld als klanten geen afspraak kunnen maken via uw website of geen reizen kunnen boeken.

 

Uw risico's goed afdekken?

Wilt u persoonlijk advies voor uw situatie? Een verzekeringsadviseur kan samen met u uitgebreid kijken naar de risico’s die u loopt en welke oplossingen het beste bij uw situatie passen.

Specifieke oplossingen voor

Storing op website

Een storing op uw website kan leiden tot het verlies van klanten en omzet. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering.

Product recall

Heeft u wel eens producten, die u als nevenactiviteit verkoopt, moeten terughalen om schade te voorkomen of te beperken? Dit is tot maximaal € 25.000,- meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Inclusief eventuele voorlichtings- en advertentiekosten!

Investeringen in uw gehuurde pand

Huurt u een pand en heeft u hierin verbeteringen aangebracht (zoals een spiegelwand, pantry of houten vloer)? Dan zijn die meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger verzekerd bedrag is mogelijk.

Uitgebreide dekking voor opzicht

Een meubelstoffeerderij of een reparatiebedrijf in kleding of computers bewerkt of verricht werkzaamheden aan spullen van klanten. Schade aan deze spullen is standaard verzekerd tot
€ 50.000,- op de Aansprakelijkheidsverzekering.

de persoonlijke dienstverlening

Belettering

Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,- op de Glasverzekering. Een hoger bedrag is mogelijk.

Sluiting bedrijf na schade

Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende bedrijfsruimte nodig, of moet u inventaris huren om uw bedrijf snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering. Ook de gemiste winst is meeverzekerd! Bij een (tijdelijke) sluiting van uw bedrijf na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld van advertenties en reclameborden.

Gratis juridisch advies

Twijfelt u over een overeenkomst met een leverancier en wilt u die graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering.
Als u meer wilt weten over de weg die u moet bewandelen als u een arbeidsconflict heeft of over de uitvoering van een vergunning, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het SRK bellen.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur