Goudse past tarief Ondernemers-AOV aan

30-06-2017 11:25

De Goudse past de tarieven en de kortingsregeling van de Ondernemers-AOV aan. De verzekeraar wil zo aansluiten bij de ontwikkelingen in de markt.

De 'oude' kortingsregeling wordt vervangen door een nieuwe, betere regeling. Is de ondernemer niet ouder dan 50 jaar wanneer hij de AOV afsluit? Dan kan hij kiezen voor aanvangs- of doorlopende korting. De aanvangskorting is 30% in het eerste jaar; 10% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar. De doorlopende korting is 5% over de hele looptijd. Is de ondernemer ouder dan 50 jaar? Dan krijgt hij de doorlopende korting van 5% over de hele looptijd.

Voor een aantal beroepen leidt het nieuwe tarief tot een aantrekkelijkere premie, met name voor beroepen binnen de branches waarop De Goudse zich specifiek richt, zoals de bouw, de detailhandel en de dienstverlening. De Goudse heeft een lijst opgesteld van vijftig beroepen waarvoor het tarief extra gunstig uitpakt. Het gaat onder andere om huisartsen, tandartsen, kraanmachinisten en loodgieters.

De AOV is een complex product waar veel bij komt kijken. Er zijn naast prijs veel factoren die bepalend zijn in de keuze voor een juiste AOV, zoals het AOV-criterium, de eindleeftijd en wachttijd. Daarom is het van groot belang dat zelfstandigen  worden geadviseerd over welke verzekering het meest geschikt is om het risico van arbeidsongeschiktheid af te dekken. De Goudse gelooft hierbij in de kracht van de onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Print deze pagina