De Goudse doneert € 7.500,- aan Weekendschool

27-01-2017 09:09

De Goudse Weekendschool heeft een bedrag van € 7.500,- ontvangen van De Goudse. Het is grotendeels bij elkaar gebracht op initiatief van Michel Lamie. Onlangs vertrok hij bij De Goudse als bestuursvoorzitter en hij vroeg de bezoekers van zijn afscheidsreceptie -medewerkers en verzekeringsadviseurs – om een bijdrage te doneren aan de Weekendschool.

Weekendschool
De Goudse Weekendschool is in februari 2010 opgericht op initiatief van Woonpartners Midden-Holland. Kinderen van 10-14 jaar krijgen daar op zondag les van mensen die met enthousiasme vertellen over hun beroep. Zij ontdekken zo de wereld, krijgen meer zelfvertrouwen, zicht op hun eigen talenten en hun binding met de (Goudse) samenleving neemt toe. De lessen zijn bedoeld voor gemotiveerde kinderen, die van huis uit minder kansen hebben zich te ontplooien. Meedoen aan de Goudse Weekendschool is gratis. Sponsors (waaronder De Goudse), fondsen en de gemeente Gouda betalen de kosten.

Foto: Van links naar rechts: Michel Lamie (vertrekkend bestuursvoorzitter De Goudse), Geert Bouwmeester (bestuursvoorzitter De Goudse a.i.), Nynke van den Brink (leerkrachtcoördinator Weekendschool) en Hans Telkamp (bestuurslid Weekendschool).

Print deze pagina