Qredits: Kredieten en coaching voor ondernemers

Ondernemen is investeren en goede beslissingen nemen. Qredits ondersteunt ondernemers daarom met microkredieten, MKB-kredieten en coaching. Ook De Goudse wil ondernemers écht verder helpen. Daarom kunt u een beroep doen op onze ervaren medewerkers, die zich hebben aangemeld als coach bij Qredits.

Wat doet Qredits?

Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten of investeren in hun bedrijf. Dit doen ze door het aanbieden van ondernemerstools, persoonlijke coaching en het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000,-. Hiermee wil Qredits het ondernemerschap van Nederland bevorderen. Wilt u meer weten over hun dienstverlening? Kijk dan op www.qredits.nl.

Coaching

Ondernemen doet u niet alleen. Wilt u iemand die meedenkt bij de start van uw bedrijf? Of ziet u mogelijkheden, maar weet u niet precies hoe u het moet aanpakken? Doe dan een beroep op de coaches van Qredits!

De Goudse en Qredits

Knop qredits-filmpjeDe Goudse heeft net als Qredits de doelstelling om ondernemers in het MKB verder te helpen. Dit doen wij met goede verzekeringen. Maar ook door ondernemers te coachen via Qredits. Onze collega Robin, teammanager schadebehandeling, is zo’n ondernemerscoach. Hij coacht Eduard, een fietsenmaker in Den Helder. Dankzij Qredits kreeg Eduard de kans om een eigen bedrijf te beginnen. Klik op het plaatje om het filmpje hierover te bekijken!

Meer weten? kijk op Qredits.nl!