Het Ondernemershuis

Als ondernemend familiebedrijf voelen we ons sterk verwant met ondernemers. Die helpen we graag zo goed mogelijk verder. Daarom bieden we kantoorruimte aan startende ondernemers tegen een minimale vergoeding.

Het Ondernemershuis

Een goede werkruimte is voor een ondernemer erg belangrijk. Daar kan Geert Bouwmeester, die in 1924 samen met een compagnon De Goudse oprichtte, over meepraten. Zijn kantoor was namelijk gevestigd in een trapportaal, niet de ideale startplek!

Ondernemers echt verder helpen
Ondanks die beperking groeide De Goudse snel. We zijn nog steeds een ondernemend familiebedrijf en voelen ons sterk verwant met ondernemers. We willen graag de beste ondernemersverzekeraar van Nederland worden. Dat lukt natuurlijk alleen als wij ondernemers echt verder helpen. Dat doen we op allerlei manieren. Met verzekeringen en allerlei onderscheidende diensten. Maar ook door een deel van ons kantoor beschikbaar te stellen aan startende ondernemers: Het Ondernemershuis.

 

Een ruimte voor een minimale vergoeding
In ruil voor een minimale vergoeding hebben zij een mooie ruimte. Ze kunnen een beroep doen op ondersteuning door onze specialisten, bijvoorbeeld als het gaat om verzekeringstechniek, marketing en communicatie. Andersom kunnen onze medewerkers een beroep doen op de ondernemers uit Het Ondernemershuis. Dit helpt ons bij de ontwikkeling van producten.

Heeft u interesse?
Heel af en toe komt er een ruimte vrij. Bent u een startende ondernemer en wilt u daarvan op de hoogte worden gebracht? Stuur dan een e-mail naar communicatie-info@goudse.com. Zo helpen we u graag aan een betere start dan Geert Bouwmeester ooit had.

Bureau RIS

Bureau RIS | Ruimtelijke Inrichting Speelnatuur is een ontwerp- en adviesbureau voor natuurlijk spelen.

StatusKO

StatusKO begeleidt organisaties in de kinderopvang bij het ontwikkelen en versterken van ondernemerschap en leiderschap.

Werkend Nederland

Werkend Nederland optimaliseert de inzet van uw personeel en bevordert werkplezier en prestaties. Voor gemotiveerde medewerkers op de juiste werkplek, die tot hun recht komen.
WERVEN  |  ACTIVEREN  |  MOBILISEREN.

O21

O21 is een onderwijsbegeleidingsdienst en werkt vooral met scholen in het basis-onderwijs. Het verbindt ICT met het onderwijs, verhoogt leeropbrengsten en versterkt schoolleiders. O21 werkt duurzaam samen met veel zelfstandige onderwijsadviseurs.

Ik ben Ra

Ik ben Ra is dé specialist in advies, engineering, installatie, onderhoud en monitoring van zonnewarmtesystemen en zonneboilers.

StaticMotion Videographics

StaticMotion Videographics is een productiebedrijf voor film, video en grafische vormgeving.