Expatactie: verdien een abonnement
van Tijdschrift.nl t.w.v. € 30,-

Grenzeloos goed verzekerd

In het buitenland werken is een unieke ervaring. Maar de verzekeringen moeten wel goed geregeld zijn. Het Expat Pakket van De Goudse is dé oplossing voor mensen die tijdelijk in het buitenland wonen en werken. Het is er voor individuele expats (en hun gezin), maar is ook beschikbaar als collectieve oplossing, voor werkgevers die het goed willen regelen voor hun mensen.

In één keer goed geregeld
Met het Expat Pakket zijn de verzekeringen in één keer goed geregeld! De expat bepaalt zelf de samenstelling van zijn pakket en kiest uit de volgende verzekeringen: SOS-hulpverlening, Ziektekosten, Tandheelkundige Kosten, Arbeidsongeschiktheid, Reisbagage en annuleringskosten, Rechtsbijstand, Inboedel, Particuliere Aansprakelijkheid en Ongevallen. Bij de meeste verzekeringen is er keuze uit drie varianten: Standaard, Optimaal, Excellent. Zo kiest de expat een pakket dat helemaal bij zijn situatie en wensen past! Hier leest u er meer over.

Tell a friend actie
Wij houden voor het Expat Pakket een speciale ‘tell a friend’-actie. Als een tipgever een kennis of vriend attendeert op ons pakket en de actie kunnen zowel de tipgever als de nieuwe verzekerde een gratis digitaal abonnement ter waarde van € 30,- van Tijdschrift.nl verdienen. Dit biedt 2 maanden onbeperkt toegang tot maar liefst 50 tijdschriften op 5 verschillende devices.

Bent u tipgever?

  • Klik hieronder en wijs een geïnteresseerde op de actie.
  • De geïnteresseerde meldt zichzelf en u aan (zie hieronder). Wij brengen de geïnteresseerde in contact met een onafhankelijke adviseur.

Bent u zelf getipt?

  • Klik hier
    en geef uw gegevens en die van de tipgever door. Wij brengen u dan in contact met een onafhankelijke adviseur.

Beloning voor u allebei
Als dit vóór 31 maart a.s. leidt tot een nieuw Expat Pakket (met minimaal één verzekerde) ontvangt u allebei bericht en krijgt u allebei een abonnement op maar liefst 50 online tijdschriften van Tijdschrift.nl ter waarde van € 30,-. Wij hebben abonnementen voor maximaal honderd verzekerden en hun tipgevers beschikbaar, dus reageer snel!

Wilt u eerst meer informatie?
Wilt u berekenen welke premie u voor deze belangrijke zekerheid betaalt? Maak dan gebruik van onze offertetool.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Actievoorwaarden
Voor deze actie gelden enkele actievoorwaarden.

TIP: Kent u iemand met een zorgverzekering van eXpatriates Health Insurance (XHI)? Verwijs die dan naar De Goudse. Want XHI stopt en wij zijn tot 40% goedkoper dan het alternatieve aanbod van AXA PPP, dat standaard wordt gedaan.

Print deze pagina