CompleetVerzekerd Persoonlijke
dienstverlening

Als ondernemer in de persoonlijke dienstverlening werkt u hard voor uw succes. Dat biedt mooie uitdagingen, maar ook risico’s. Een kapper, schoenmaker of reisbureau loopt natuurlijk tegen hele andere risico’s aan dan een bouwbedrijf of een cafetaria. Daarom bieden we u een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor de persoonlijke dienstverlening: CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening. Zo kunt u zich focussen op uw klanten en dienstverlening!

tl_files/images/cv/icoon-computer.jpg Storing op website
Een storing op uw website kan leiden tot het verlies van klanten en omzet. Daarom is dit risico meeverzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering 

tl_files/images/cv/icoon-koffers.jpg Product-recall
Heeft u wel eens producten, die u als nevenactiviteit verkoopt, moeten terughalen om schade te voorkomen of te beperken? Dit is tot maximaal € 25.000,- meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering. Inclusief eventuele voorlichtings- en advertentiekosten!

tl_files/images/cv/icoon-huis.jpg Investeringen in uw gehuurde pand
Huurt u een pand en heeft u hierin verbeteringen aangebracht (zoals een spiegelwand, pantry of houten vloer)? Dan zijn die meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger verzekerd bedrag is mogelijk.

tl_files/images/cv/icoon-gereedschap.jpg Uitgebreide dekking voor opzicht
Een meubelstoffeerderij of een reparatiebedrijf in kleding of computers bewerkt of verricht werkzaamheden aan spullen van klanten. Schade aan deze spullen is standaard verzekerd tot € 50.000,- op de Aansprakelijkheidsverzekering.

tl_files/images/cv/icoon-tekstA.jpg Belettering
Heeft u belettering of beschildering op uw ramen en glazen deuren? Schade hieraan is meeverzekerd tot € 250,- op de Glasverzekering. Een hoger bedrag is mogelijk.  

tl_files/images/cv/icoon-open.jpg Sluiting bedrijf na schade
Heeft u na een flinke water- of brandschade een vervangende bedrijfsruimte nodig, of moet u inventaris huren om uw bedrijf snel weer te kunnen openen? Deze kosten zijn verzekerd op de Bedrijfsschadeverzekering. Ook de gemiste winst is meeverzekerd! Bij een (tijdelijke) sluiting van uw bedrijf na een schade krijgt u bij heropening of verplaatsing ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld van advertenties en reclameborden.

tl_files/images/cv/icoon-weegschaal.jpg Gratis juridisch advies
Twijfelt u over een overeenkomst met een leverancier en wilt u die graag laten toetsen? Dat kan met de Rechtsbijstandsverzekering. Als u meer wilt weten over de weg die u moet bewandelen als u een arbeidsconflict heeft of over de uitvoering van een vergunning, kunt u de gratis telefonische advieslijn van het SRK bellen.

Print deze pagina