Welkom op de vernieuwde website van de VGG

30-11-2018 16:00

De website van de VGG krijgt een nieuwe vormgeving

Zoals in het nieuws op de oude website is vermeld heeft De Goudse afscheid genomen van het systeem waarmee die website was gebouwd. In overleg is een nieuwe website ontwikkeld.

Deze nieuwe website vormt een integraal onderdeel met de site van De Goudse, dit geeft wat beperkingen. Zo ziet u in het bovenste deel van de pagina's links naar onderdelen van de site van De Goudse, soms ook onderaan. Tevens geeft de zoekfunctie ook resultaten over de inhoud van de site van De Goudse.

Deze nieuwe website geeft ook voordelen; de site is dynamisch en ook prima op tablet en smartphone te bekijken. Daarop wijzigt de opbouw bij het horizontaal of verticaal houden van tablet of smartphone.

De structuur van het hoofdmenu is gelijk aan die van de oude site. Maar met name de onderliggende menu's van Pensioenen en Activiteiten zijn nu samen gevoegd. Dit is gedaan om het aantal pagina's te beperken. Dit omdat uit onderzoeken is gebleken dat scrollen op een pagina de voorkeur heeft boven linken naar een andere pagina.

Alle inhoud van de oude site is opgenomen op deze site. De opbouw van het downloadcentrum is vernieuwd. Waar mogelijk is in teksten op andere pagina's direct gelinkt naar het bedoelde document, deze pdf-bestanden laden in hetzelfde scherm. Alle berichten over kroonjaren zijn gebundeld op een aparte pagina.

Nieuws, wijzigingen en nieuwe inhoud kan nog alleen via De Goudse op deze site worden geplaatst. Ziet u op onvolkomenheden of mogelijke verbeteringen, meldt die dan aan de secretaris.