Het buffet op 9 december gaat helaas ook niet door

18 november 2021, 11.15 uur

Het buffet gaat niet door

U heeft zich wellicht, eventueel samen met een introducee aangemeld voor deze bijeenkomst. Het doel van de bijeenkomst is om het mogelijk te maken in een ontspannen sfeer weer contact te hebben met uw oude collega's. Zeker omdat de Vereniging voor Gepensioneerden van De Goudse al twee jaar op rij het reisje heeft moeten afgelasten ivm corona maatregelen.

Helaas zijn de huidige maatregelen dat als er al een evenement is, iedereen 1,5 meter afstand moet houden en een vaste zitplaats gebruiken. Beide maatregelen staan haaks op het doel om ontspannen met verschillende mensen te kunnen praten. Om over het gebruiken van een buffet maar te zwijgen. Hoewel de maatregelen in principe afgekondigd zijn tot 4 december is het vooruitzicht niet zodanig dat er veel vertrouwen is in het volledig loslaten van die maatregelen per 4 december.

De Vereniging ziet zich dan ook genoodzaakt om ook deze bijeenkomst te annuleren. De ontwikkeling van de corona maatregelen wordt in de gaten gehouden en als het mogelijk is wordt nagedacht over een nieuw alternatief.

We houden u op de hoogte.