Cees Bol op 25 juni op 80-jarige leeftijd overleden

28-06-2019 10:00

Van Herman van Hemsbergen ontvingen we onderstaand droevige bericht

Beste oud-collega’s,

Het lijkt me goed jullie te laten weten dat onze collega en chef Cees Bol dinsdagavond op 80-jarige leeftijd aan de gevolgen van een longontsteking is overleden. Cees had de laatste jaren problemen met zijn gezondheid.

Ik vermoed dat wij allen heel mooie herinneringen bewaren aan Cees, die in onze periode bij De Goudse belangrijke veranderingen in het bedrijf heeft bewerkstelligd en naar mijn gevoel door ons allen en door de andere collega’s zeer gewaardeerd werd om wie hij was en om hoe hij met ons omging. Cees was scherpzinnig, slim, intuïtief trefzeker en had een aangenaam gevoel voor humor, dat altijd studentikoos van aard was.

Tot zeer recent heb ik contact gehad met Cees en Annette in Zierikzee en de laatste periode in Middelburg, waar Cees opgenomen was in verband met Alzheimer. Het is verdrietig dat we afscheid moeten nemen. Ik zie dit persoonlijk, maar zeker ook voor De Goudse, als het eind van een tijdperk waar ik met veel genoegen deel van heb mogen uitmaken.

Van Annette begreep ik dat de uitvaart in besloten kring zal plaatsvinden. Zaterdag zal een rouwadvertentie in de NRC staan.

Verder hoop ik natuurlijk dat het jullie allen goed gaat!

Hartelijke groet,
Herman

UPDATE: zie het persbericht van De Goudse