Grow Impact: groeiprogramma voor sociaal ondernemers

Founding partner

Bij De Goudse vinden we het enorm belangrijk om ondernemers te helpen met hun bedrijfscontinuïteit. Daarom zijn we bijvoorbeeld founding partner van Grow Impact. Dit groeiprogramma is een initiatief van Social Enterprise NL en GrowthClass. Hierbij worden sociaal ondernemers begeleid om groei te realiseren en tegelijkertijd de sociale impact van hun bedrijf te vergroten. We vinden het mooi om op deze manier bij te dragen aan het waarmaken van ondernemersdromen.

Opleidingsprogramma

Opleidingsprogramma

Van alle nieuwe ondernemingen bestaat na vijf jaar nog maar zo’n 60%. Bij sociale ondernemingen is dit echter 80%. Een probleem is wel dat vier op de vijf van deze bedrijven geen winst maken. Dat belemmert groei, wat nodig is om hun belangrijkste doel te behalen: het maken van impact. Grow Impact helpt sociale ondernemers om dit doel wél te realiseren.

Elk jaar starten er drie opleidingsprogramma’s van vijftien sociaal ondernemers per klas, waarin ze leren hun propositie te verscherpen en een actiegerichte groeistrategie op te zetten. Op de foto ziet u de ondernemers die in april 2018 zijn gestart.
Grow-Impact

De Goudse en bedrijfscontinuïteit

De Goudse en bedrijfscontinuïteit

Bij De Goudse vinden we het enorm belangrijk om ondernemers te helpen met hun bedrijfscontinuïteit. Daarom moedigen we adviseurs aan om te werken op basis van risicomanagement en leiden we ze op tot Erkend MKB-adviseur. Ze brengen dan voor ondernemers alle risico’s in kaart. Om daarna samen met de ondernemer te bepalen welke risico’s hij wil nemen, beperken, verminderen, voorkomen of verzekeren. Dit draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit. Een andere manier waarop we bijdragen aan die bedrijfscontinuïteit is ons partnership met Grow Impact.
Grow-Impact-Risicomanagement

Grow Impact-deelnemers

Grow Impact-deelnemers

Maak kennis met de deelnemers:

P.S. inschrijven voor het oktoberprogramma kan via www.growimpact.nl.