Schadebehandelaar Brand en Aansprakelijkheid

Ben jij een ervaren schadebehandelaar met passie voor het vak en oog voor de klant? Dan zoeken wij jou.

Waar ga je werken?


Ter uitbreiding van ons team Zaakschade Claims zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven schadebehandelaar. Het team bestaat uit 25 medewerkers en een teammanager. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het zorgvuldig en vlot afwikkelen van schades in de branches Aansprakelijkheid, Brand en Motorrijtuigen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan klantfocus, collegialiteit en het realiseren van resultaten voorop.

Wat ga je doen?


Als schadebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig afwikkelen van particuliere en bedrijfsmatige schades volgens het schaderegelingsbeleid op het gebied van Brand en Aansprakelijkheid. Je stelt de dekking, aansprakelijkheid en regresmogelijkheden vast en voert inhoudelijk overleg met experts en deskundigen over de te volgen strategie. Je informeert betrokken partijen over de voortgang, uitbetaling of afwijzing van een schade. Hierbij zorg je voor een adequate en foutloze administratie en lever je een bijdrage aan de schadelastbeheersing. Naast het signaleren van fraude en risicobeoordelingen behoort ook het behandelen van klachten tot je takenpakket. Verder zorg je voor het uitdragen en overdragen van kennis.

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als schadebehandelaar op gebied van particuliere en bedrijfsmatige brand- en aansprakelijkheidsschades.
Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Wft Basis, Wft schade Particulier en Zakelijk 
 • Aanvullende branchediploma’s
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een probleemoplossende instelling
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Daarnaast heb je een flexibele en positief kritische instelling met inlevingsvermogen. Je bent doortastend en denkt graag mee in verbetervoorstellen voor de afdeling. Je bent leergierig en bereid om te investeren in jezelf.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris dat aansluit bij jouw opleidingsniveau, kennis en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13de maand
 • Korting op verzekeringen van De Goudse
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en gaat werken in een team met enthousiaste collega’s.

Wil je meer weten of meteen solliciteren?


Als je nog vragen hebt, kun je bellen met Marleen Westra (teammanager Zaakschade Claims) op (0182) 545 304. Herken je jezelf in deze functie en wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv naar Ingeborg Koot-Nijs (HR-adviseur) via het online sollicitatieformulier.
Ons screeningsbeleid wordt toegepast en een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!