Productspecialist Brand

Conceptueel, resultaatgericht en planmatig

Hoe leuk kan dit worden?


Jouw uitdaging is om de groeistrategie van De Goudse te realiseren als het gaat om het in de markt zetten van nieuwe proposities ten aanzien van Brandverzekeringen. Als productspecialist werk je nauw samen met klanten en adviseurs aan de ontwikkeling van deze nieuwe proposities. Daarbij stippel jij de koers uit en voer je de regie over de ontwikkeltrajecten. Jij bent als geen ander in staat om mensen van verschillende disciplines te verbinden en daardoor beoogde resultaten te behalen.

Dit is je team


Je gaat werken in het team Productmanagement & Marketing, dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van proposities voor het mkb. Dit team bestaat uit productspecialisten en marketeers op het gebied van Inkomen, Schade & AOV en Expat & Reis. Wij werken hard aan het realiseren van nieuwe uitdagende proposities binnen de verzekeringsbranche. Onze kracht ligt in het maken van de juiste analyses en het vertalen daarvan naar nieuwe producten. Binnen onze samenwerking maken wij zo optimaal mogelijk gebruik van ieders kwaliteiten. Je rapporteert aan de manager Productmanagement & Marketing. 

Over De Goudse


Geert Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop richtte hij in als kantoor en de eerste polissen bracht hij op de fiets rond. Sindsdien groeiden we enorm, maar zijn we nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Spreekt dat onafhankelijke en ondernemende je aan? Dan hebben we je er graag bij in Gouda. Lees meer over De Goudse.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?


Hieronder lees je waar wij naar op zoek zijn. Maar we horen ook graag waar jij naar op zoek bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Waar word jij blij van?

 • Salaris van € 3.762,- tot € 5.940,- bruto bij 38 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Vakantiegeld en 13e maand.
 • 208 verlofuren bij 38 uur.
 • De mogelijkheid om flexibel thuis te werken tot maximaal 60% van je werktijd.
 • Blijf fit met onze eigen fitnessruimte op kantoor.
 • Uitdaging en jezelf blijven ontwikkelen.

Waar worden wij blij van?

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als productspecialist of in een vergelijkbare functie.
 • Kennis en ervaring met productmanagement, beleidsontwikkeling en IT.
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent conceptueel, resultaatgericht en planmatig.

Kennismaken?

Leuk! Als jij stap 1 zet, zorgen wij voor het vervolg.


Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jules Brader (manager Productmanagement & Marketing) via jbrader@goudse.com. Direct solliciteren kun je via onderstaand sollicitatieformulier ter attentie van Ingeborg Koot (HR Adviseur).

Hier vind je meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Extra informatie


Omdat je bij een verzekeraar gaat werken is een screening onderdeel van het sollicitatieproject, ook vragen wij altijd een Verklaring Omtrent Gedrag en raadplegen we de gegevens in het EVR (stichtingcis.nl), de Gebeurtenissenadministratie en het incidentenregister van De Goudse.