Product Owner RPA/IAM

Innovatief, analytisch, teamplayer

Hoe leuk kan dit worden?

Ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische rol in de IT-wereld? Dan hebben we goed nieuws voor je! We zijn op zoek naar een Product Owner voor onze Robotics Process Automation (RPA) en Identity Access Management (IAM) domeinen. Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de visie en strategie voor onze RPA en IAM-producten. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders om de productstrategie te vertalen naar een productvisie en team backlog (Azure DevOps). Het is een werkveld waarbij je veel schakelt tussen activiteiten en al je vaardigheden kunt inzetten, met veel interactie met collega's uit het hele bedrijf.

Hoe jouw groeipad er precies uitziet, hangt ook af van wat jij zelf graag wil, maar wij denken dat je in ieder geval:

 • Gaat werken met en leren over de nieuwste technologieën op jouw vakgebied. De rol bevindt zich op het snijvlak van technologie en bedrijfsprocessen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde RPA (UiPath)- en IAM(Sailpoint)-technologieën om bedrijfsprocessen te automatiseren en te beveiligen. 
 • Met jouw visie en overtuigingskracht een cruciale rol speelt in het bepalen van de strategische richting van de RPA- en IAM-producten binnen de organisatie, in samenwerking met de Product Manager. Je beslissingen hebben directe invloed op de bedrijfsresultaten, wat de rol zowel uitdagend als lonend maakt.
 • De Product Backlog beheert, inclusief het prioriteren van items op basis van bedrijfswaarde. Tevens werk je samen met het DevOps team voor het leveren van producten volgens de vastgestelde roadmap, visie en strategie.

Dit is je team


Maak kennis met je nieuwe team! Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van het platformteam Workplace, IAM, RPA & ICT-SD, dat onderdeel is van de ART Workspace & Cloud. Ons RPA-team bestaat uit 4 DevOps engineers en heeft de afgelopen jaren een flinke verandering doorgemaakt, met name door de implementatie van een herziene governance. Dit maakt de rol van de Product Owner nog belangrijker, omdat je enerzijds op de hoogte moet blijven van de nieuwste technologieën (zoals de toepassing van AI) en anderzijds de toenemende vraag naar efficiëntie met behulp van robots op een transparante manier moet managen. Ons IAM-team bestaat momenteel uit 2 DevOps engineers en bevindt zich midden in een migratie naar Sailpoint. Dit is een zeer uitdagend en interessant project waarin we dit jaar grote stappen gaan zetten om beter in control te raken over de toegang tot onze interne systemen. Als Product Owner speel je een belangrijke rol als gatekeeper om het project in beheer te nemen en op orde te houden na de go-live.

Over De Goudse


Geert Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop richtte hij in als kantoor en de eerste polissen bracht hij op de fiets rond. Sindsdien groeiden we enorm, maar zijn we nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Spreekt dat onafhankelijke en ondernemende je aan? Dan hebben we je er graag bij in Gouda. Lees meer Over De Goudse

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?


Hieronder lees je waar wij naar op zoek zijn. Maar we horen ook graag waar jij naar op zoek bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? 

Waar word jij blij van?

 • Salaris van € 4.231,- tot € 6.662,- bruto o.b.v. 38 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Vakantiegeld en 13e maand, 208 verlofuren (o.b.v. 38 uur).
 • De mogelijkheid om flexibel thuis te werken tot maximaal 60% van je werktijd.
 • Blijf fit met onze eigen fitnessruimte op kantoor.
 • Uitdaging en jezelf blijven ontwikkelen.

Waar worden wij blij van? 

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring als Product Owner.
 • De principes van agile werken zijn jou bekend, kennis van SAFe is een pré.
 • Kennis van relevante ontwikkelingen en technieken op het gebied van RPA & IAM is een must.
 • Je vindt het leuk om continu te werken aan verbetering. Leren van elkaar, feedback geven en ontvangen, zit in jouw DNA.
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. 
 • Innovatief, analytisch en een teamplayer.

Kennismaken?

Leuk! Als jij stap 1 zet, zorgen wij voor het vervolg.

Voor vragen kun je contact opnemen met Joey de Ruiter (teammanager ICT DevOps – Digitale Werkplek, IAM, RPA & ICT ServiceDesk) via jruiter@goudse.com.

Hier vind je meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Extra informatie

 • Omdat je bij een verzekeraar gaat werken is een screening onderdeel van het sollicitatietraject, ook vragen wij altijd een Verklaring Omtrent Gedrag en raadplegen we gegevens in het EVR (stichtingcis.nl), de Gebeurtenissenadministratie en het incidentenregister van De Goudse.
 • Ben je zzp’er of werkzaam bij een uitzend- of wervingsbureau, dan hoef je niet op deze vacature te reageren.