Medewerker Commerciële Binnendienst Schade Particulier

Klantgericht, initiatiefrijk, oplossingsgericht

Hoe leuk kan dit worden?

De Goudse biedt haar relaties een breed assortiment aan particuliere verzekeringen. Onze eindklanten kunnen samen met hun adviseur een verzekeringspakket samenstellen, hun persoonlijke Privé Pakket Online. Team Schade Particulier werkt hoofdzakelijk samen met de assurantieadviseurs, maar heeft ook contact met eindklanten.  
 
Als medewerker Commerciële Binnendienst ben je sparringpartner voor de jou toegewezen intermediairs. Je ziet en benut commerciële kansen, waardoor deze groep zich uitbreidt en nog betere rendementen oplevert. Met jouw specialistische kennis beoordeel je afwijkende risico’s op een professionele manier. En je voert wijzigingsverzoeken en mutaties uit in het administratiesysteem.   

Hoe jouw groeipad er precies uitziet, hangt ook af van wat jij zelf graag wil, maar je krijgt in elk geval de ruimte om: 

 • nieuwe producten en ideeën onder de aandacht te brengen bij de adviseurs; 
 • actie te ondernemen wanneer resultaten tegenvallen; 
 • in te spelen op de wensen en behoeften van de intermediairs.  

Dit is je team

  
Het team Schade Particulier bestaat uit 12 collega's waaronder relatiebeheerders, medewerkers commerciële binnendienst en een teamcoördinator. Je houdt nauw contact met de jou toegewezen intermediairs en bouwt met hen een goede band op. Samen met je collega's zorg je ervoor dat verzoeken en mutaties binnen een gestelde normtijd zijn uitgevoerd. Dagelijks deel je onderling ervaringen en expertises uit, met als doel om de gezamenlijke prestaties te verbeteren. Samen met het team onderzoek je constant kansen tot verbetering van de klantbediening, het proces en het product.  

Over De Goudse

  
Geert Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop richtte hij in als kantoor en de eerste polissen bracht hij op de fiets rond. Sindsdien groeiden we enorm, maar zijn we nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Spreekt dat onafhankelijke en ondernemende je aan? Dan hebben we je er graag bij in Gouda. Lees meer over De Goudse.  

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?  


Hieronder lees je waar wij naar op zoek zijn. Maar we horen ook graag waar jij naar op zoek bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Laat het ons weten in je sollicitatie en bij onze kennismaking.  

Waar word jij blij van?  

 • Salaris van € 2.789,- tot € 4.648,- bruto o.b.v. 38 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Vakantiegeld en 13e maand, 200 verlofuren (o.b.v. 38 uur).
 • Mogelijkheid om flexibel thuis te werken tot maximaal 60% van je werktijd.
 • Eigen fitnessruimte op kantoor.
 • Uitdagingen en kansen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Waar worden wij blij van?

 • HBO/werk- en denkniveau.
 • Diploma Adviseur Schade Zakelijk (PE/PA).
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële binnendienst, met bijbehorende administratieve taken.
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Kennismaken?   


Leuk! Als jij stap 1 zet, zorgen wij voor het vervolg.  

Voor vragen kun je contact opnemen met Wim Lubbers via wlubbers@goudse.com of (0182) 545 808. Direct solliciteren kun je via onderstaand sollicitatieformulier ter attentie van Ingeborg Koot (HR adviseur). Meer informatie over de sollicitatieprocedure vind je hier.

Extra informatie  

 • Omdat je bij een verzekeraar gaat werken is een screening onderdeel van het sollicitatietraject, ook vragen wij altijd een Verklaring Omtrent Gedrag en raadplegen we de gegevens in het EVR (stichtingcis.nl), de Gebeurtenissenadministratie en het incidentenregister van De Goudse.
 • Ben je zzp’er of werkzaam bij een uitzend- of wervingsbureau dan hoef je niet op deze vacature te reageren.