Ervaren schadebehandelaar Brand en Aansprakelijkheid

Ben je een ervaren schadebehandelaar en ben je op zoek naar een interessante en afwisselende baan waarbij de klant centraal staat? Solliciteer dan direct!

Waar ga je werken?


Ter uitbreiding van ons team Zaakschade Claims zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ervaren schadebehandelaar. Het team bestaat uit 25 medewerkers en een teammanager. Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het zorgvuldig en vlot afwikkelen van schades in de branches Aansprakelijkheid en Brand voor de zakelijke markt. We doen dat met elkaar, resultaatgericht en met de belangen van de klant voorop.

Wat ga je doen?


Je behandelt schades overeenkomstig het schaderegelingsbeleid op basis van dagverwerking op het gebied van Brand en Aansprakelijkheid. Je beoordeelt of het inschakelen van deskundigen nodig is en hebt regelmatig inhoudelijk overleg met experts over de te volgen strategie. Je informeert de betrokken partijen over de voortgang van de schaderegeling en zorgt vervolgens voor de uitbetaling of afwijzing van de schade. Ook onderhandel je zelfstandig met (vertegenwoordigers van) verzekerden, intermediair en derden over de afwikkeling van een schade. Daarbij vind je steeds een goed evenwicht tussen de behandelkosten en de schadelast. Voor collega’s in opleiding ben je aanspreekpunt en coach. Naast het signaleren van fraude en risicobeoordelingen behoort ook het behandelen van klachten tot je takenpakket.

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring als schadebehandelaar op het gebied van bedrijfsmatige aansprakelijkheid en grote brandschades. 
Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Wft Basis, Wft schade Particulier en Zakelijk
 • Aanvullende branchediploma’s
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een probleemoplossende instelling
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Bovendien onderscheid je jezelf door een flexibele en positief kritische instelling en je inlevingsvermogen. Je bent doortastend, leergierig en bereid om te investeren in jezelf. En je denkt graag mee over verbetervoorstellen voor de afdeling.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau, kennis en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand
 • Korting op verzekeringen van De Goudse
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een team met enthousiaste collega’s

Wil je meer weten of meteen solliciteren?


Heb je nog vragen? Bel dan met Marleen Westra (teammanager Zaakschade Claims) op (0182) 545 304. Herken je jezelf in deze functie en wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv naar Ingeborg Koot-Nijs (HR-adviseur) via het onderstaande formulier.
Ons screeningsbeleid wordt toegepast, een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!