(Dev)Ops Engineer met een passie voor klantcontact

De Goudse zoekt een ambitieuze, veelzijdige teamplayer

Hoe leuk kan dit worden?

De ‘Klant Centraal Keten’ (KCK) van De Goudse is jouw speelveld. Om een klantgerichte organisatie te faciliteren, werk je als Ops Engineer vanuit jouw eigen specialisme: het monitoren en beheren van de applicaties binnen jouw domein en het leveren van gebuikersondersteuning. Inhoudelijk betekent dit het in de lucht houden van applicaties voor archivering, maar bijvoorbeeld ook software die e-mailboxen kan uitlezen, om berichten in de keten te laten oppakken. CRM en tooling voor klantherkenning en het vastleggen van klantcontacten vallen ook binnen de scope van het team.

Naast het invullen van de Ops Engineer-rol, krijg je de kans om -op termijn- in te springen in andere rollen. Zo pak je eventueel Ops-werkzaamheden in een ander team op, of ondersteun je bijvoorbeeld collega’s bij het ontwikkelen of testen binnen de keten. In dit werkveld schakel je vlot tussen verschillende activiteiten, zet je al je vaardigheden in en heb je veel interactie met je collega’s. Samen met je teamleden zorg je voor een goed lopende klantketen voor het hele bedrijf. Onmisbaar!

Hoe jouw groeipad er precies uitziet, hangt af van wat jij zelf graag wil. Wij denken dat je in elk geval zowel een bijdrage kunt leveren aan het (verder) professionaliseren van het team, als aan het doorontwikkelen van onze agile werkwijze. Maar jouw expertise zetten we ook graag in bij het realiseren van de ICT-strategie.

Dit is je team

Het KCK-team is een zelf-organiserend team van ongeveer acht enthousiaste en ervaren collega’s, dat de klantketen van De Goudse verzorgt. Het team houdt de benodigde systemen in de lucht, zorgt met behulp van slimme functionaliteiten voor herkenning van klanten en de vastlegging van hun gegevens en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten.

Je gaat werken binnen de ICT-organisatie van De Goudse. Die organisatie is continu in beweging. Wendbaarheid is voor De Goudse van strategisch belang om goed aan de veranderende vraag van onze relaties te kunnen voldoen. We werken agile, en proberen ons daarin steeds te ontwikkelen. Ook hierin is jouw bijdrage van harte welkom.

Het IT-landschap van De Goudse is complex. We gebruiken meerdere platformen en er is een grote diversiteit aan applicaties. Een deel wordt als dienst afgenomen, een deel is belegd bij externe partners. De Goudse beheert en ontwikkelt ook zelf. De samenhang en technische connectiviteit over al deze platformen en applicaties heen is uitdagend. Je draagt bij aan het realiseren van de IT-strategie.

Over De Goudse

Geert Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop richtte hij in als kantoor en de eerste polissen bracht hij op de fiets rond. Sindsdien groeiden we enorm, maar zijn we nog altijd een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Spreekt dat onafhankelijke en ondernemende je aan? Dan hebben we je er graag bij in Gouda. Lees meer over De Goudse.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Hieronder lees je waar wij naar op zoek zijn. Maar we horen ook graag waar jij naar op zoek bent. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Laat het ons weten in je sollicitatie en bij onze kennismaking.

Waar word jij blij van?

 • Gevraagd en ongevraagd helpen je team en de afdeling te ontwikkelen.
 • Salaris van € 3.483,- tot € 5.784,- bruto o.b.v. 38 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Vakantiegeld en 13e maand, 208 verlofuren (o.b.v. 38 uur).
 • De mogelijkheid om flexibel thuis te werken tot maximaal 60% van je werktijd.
 • Fit blijven met onze eigen fitnessruimte op kantoor.
 • Een leuk en gedreven team, dat je binnen no time opneemt en er alles aan doet om te zorgen dat jij je welkom voelt.
 • Uitdaging met soms een beetje hectiek en een vleugje omdenken.
 • Jezelf, je team én de applicaties blijven ontwikkelen binnen het KCK-landschap.
 • Je denkt niet in hokjes en denkt graag breder mee. Uiteraard in je eigen team, maar je kijkt ook graag mee bij de buren.

Waar worden wij blij van?

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • 3-5 jaar relevante werkervaring, als OPS Engineer of applicatiebeheerder.
 • Kennis en toepassing van de volgende aandachtsgebieden: Workflow, documentstromen, documentdigitalisatie (bijvoorbeeld Kofax Capture, KTM & Onbase). Ervaring met CRM-software (CRM Dynamics) en kennis van systeemintegratie is een pré
 • De principes van SAFe (agile werken) zijn jou bekend.
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent verantwoordelijk en zelfstandig, maar ook een teamspeler. Je signaleert niet alleen problemen, je lost ze ook op. Jouw glas is halfvol.
 • Je bent communicatief vaardig, leergierig en analytisch en zeker niet vies van techniek
 • Je houdt van uitdaging. Soms is de druk hoog, maar daar deins jij niet voor terug
 • Je bent iemand die misschien niet álle vinkjes kan zetten, maar wél kan aangeven wat zij of hij daarvoor in de plaats meebrengt aan ervaring of talent.
 • En tot slot: je vormt je mening en kan die goed onderbouwen. Van een beetje eigenwijs worden we eigenlijk wel blij.

Kennismaken?

Leuk! Als jij stap 1 zet, zorgen wij voor het vervolg.

Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Bakker (teammanager ICT DevOps – Corporate Data en Klantcommunicatie) via estherbakker@goudse.com. Direct solliciteren kun je via onderstaand sollicitatie­formulier ter attentie van Max Galjaard (HR Adviseur). Meer informatie over de sollicitatieprocedure vind je hier.

Extra informatie

 • Omdat je bij een verzekeraar gaat werken is een screening onderdeel van het sollicitatietraject, ook vragen wij altijd een Verklaring Omtrent Gedrag en raadplegen we de gegevens in het EVR (stichtingcis.nl), de Gebeurtenissenadministratie en het incidentenregister van De Goudse.
 • Ben je zzp-er of werkzaam bij een uitzend- of wervingsbureau, dan hoef je niet op deze vacature te reageren.