Zakelijk: meer focus op de 6 branches

AlgemeenBouwDetailhandelGroothandelHorecaPersoonlijke dienstverleningZakelijke dienstverlening
08-05-2018

Dankzij u hebben we een forse groei gerealiseerd met onze brancheproposities. Hiervoor zijn we u heel dankbaar en het bevestigt dat u ons ziet als serieuze businesspartner.

Focus op 6 branches
Die groei willen we vasthouden. Dat betekent dat we ons vanaf 1 juli nog meer gaan focussen op de branches waar we goed in zijn: bouw, detailhandel, horeca, groothandel, persoonlijke en zakelijke dienstverlening. Deze branches passen bij de strategie van De Goudse. Ons productassortiment sluit goed aan op de verzekeringsbehoefte van deze ondernemers. En door focus aan te brengen kunnen we ons hierin nog verder specialiseren om u en uw relatie nog beter van dienst te zijn. Daarnaast blijven we schadeverzekeringen aanbieden voor een aantal medische beroepen, ambachtelijke productie, Verenigingen van Eigenaars en Verhuur Onroerend Goed.

Wat doen we niet meer?
U kunt vanaf 1 juli geen schadeverzekeringen meer aanvragen voor de agrarische branche, overheid, industrie en sport- en gezelligheidsverenigingen.

Hoe gaat het met (het aanpassen van) lopende verzekeringen?
De focus geldt alleen voor nieuw af te sluiten producten. Als uw relatie een bestaande verzekering voor een ‘oude’ branche/beroepsgroep wil wijzigen, dan helpen we u en uw relatie graag verder. Een nieuwe verzekering bijsluiten is echter niet mogelijk.

Vragen?
Heeft u vragen? Bijvoorbeeld of we alle bedrijven binnen deze branches doen? In hoeverre er maatwerk mogelijk is? Hoe het gaat met bijsluiten? Lees dan de ‘Veelgestelde vragen’. Of neem contact op met uw accountmanager of relatiebeheerder.