Wat betekent de situatie in Oekraïne voor uw verzekeringen?

Algemeen
22-03-2022

De situatie in Oekraïne zorgt voor enorm veel onzekerheid, in vanzelfsprekend Oekraïne, maar ook in de rest van de wereld. Deze onzekerheid heeft impact op alle markten, ook de verzekeringsmarkt. Wij ontvangen regelmatig vragen over de situatie.

Als u één of meerdere verzekeringen bij De Goudse heeft afgesloten, heeft u mogelijk vragen over uw verzekering(en) in relatie tot de situatie in Oekraïne. Bijvoorbeeld als u overweegt om zelf vluchtelingen op te halen. Of als u vluchtelingen een privé verblijfplaats biedt zoals een woning, vakantiehuisje of (sta)caravan. Hoe gaat De Goudse hiermee om en wat betekent dit voor u? Op onze website staan de meest relevante vragen per verzekering

Aanpassingen van onze verzekeringen

De Goudse helpt graag mee en daarom hebben wij voor sommige van onze verzekeringen aanpassingen gedaan op de dekking. Hierdoor kunnen wij vluchtelingen die bij u inwonen of die u op een andere wijze ondersteunt met een verblijfplaats, dezelfde dekking bieden als u. Het is echter wel belangrijk dat wij op de hoogte zijn van deze opvang.

Doorgeven van opvang

Als u één of meerdere Oekraïense vluchtelingen ondersteunt met het bieden van een privé verblijfplaats, dan kunt u dit als volgt aan ons doorgeven. U kunt ons informeren door een e-mail te sturen naar schadeverzekering@goudse.com. U kunt ook bellen naar (0182) 544 415.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze e-mail nog vragen? Neem dan contact op met uw adviseur of met De Goudse via bovenstaande contactgegevens.